Home Новини сучасних технологій Ігровий смартфон ASUS ROG Phone 3 виходить на новий ринок

Ігровий смартфон ASUS ROG Phone 3 виходить на новий ринок

0
Ігровий смартфон ASUS ROG Phone 3 виходить на новий ринок

Сьогодні стало відомо, що ігровий смартфон ASUS ROG Phone 3 виходить на новий ринок. А саме, ROG Phone 3 з’явився в США. Нагадаємо, що запуск смартфона відбувся ще в липні, проте, пристрій був доступний лише на внутрішньому ринку.

Зразу зазначимо ціни пристрою. На ринку США ігровий смартфон ASUS ROG Phone 3 з конфігурацією пам’яті 12 Гб + 512 Гб коштуватиме 1000 дол. Варіант із 16 Гб + 512 Гб можна буде придбати за 1100 дол. Щодо кольорів, то буде доступний лише варіант Black Glare.

Нагадаємо деякі характеристики смартфона. ASUS ROG Phone 3 працює на процесорі від Qualcomm – Snapdragon 865 +. Екран отримує розміром 6,59 дюйма із швидкістю оновлення 144 Гц. На задній панелі розташована потрійна камера із датчиками — 64 Мп + 13 Мп + 5 Мп. Фронтальна камера отримала 24-мегапіксельний датчик. Присутні тут стереодинаміки, чутливі кнопки для справжнього ігрового досвіду AirTriggers, спеціальний USB Type-C порт для кріплення аксесуарів та світло RGB. Обладнаний смартфон акумулятором ємністю 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 30 Вт.

Джерело: theverge

Рекомендуємо: З’явилися живі фотографії смартфона Xiaomi Mi 10T Lite.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version