Home Новини сучасних технологій Відбувся анонс нового процесору від Qualcomm

Відбувся анонс нового процесору від Qualcomm

0

Сьогодні відбувся анонс нового процесору від Qualcomm – Snapdragon 865 Plus 5G (SM8250-AB). Даний процесор – це вдосконалена версія процесора Snapdragon 865, якою облаштована велика кількість флагмантських телефонів. Очікується, що телефони, які будуть випускатись у другій половині цього року будуть облаштовані саме ним.

Відбувся анонс нового процесору від Qualcomm

Тепер детальніше про можливості нового Snapdragon 865 Plus 5G. Найперше, це звісно, підвищена продуктивність, що забезпечується основним ядром Kryo 585 з тактовою частотою 3,1 ГГц та графічним процесором Adreno 650. Присутня тут і підтримка Bluetooth 5.2. Окрім цього, новий процесор буде підтримувати стандарт Wi-Fi 6E, завдяки FastConnect 6900. Тобто телефони із таким процесором зможуть працювати в спектрах 2,4 ГГц, 5 ГГц та 6 ГГц.

Декілька годин тому ми писали, що є ймовірність, що телефон Lenovo Legion буде працювати на Snapdragon 865 Plus 5G, як уже надійшла підтверджуюча це інформація від Qualcomm. Також є підтверджений ще один пристрій, і це буде ASUS ROG Phone 3. Продовжуємо слідкувати за новинами.

Рекомендуємо: Компанія LG Розробляє Смартфон З Показовим Дисплеєм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version