Home Новини сучасних технологій Redmi 9C NFC отримує нове оновлення, яке містить виправлення безпеки

Redmi 9C NFC отримує нове оновлення, яке містить виправлення безпеки

0

Redmi 9C NFC отримує нове оновлення, яке містить виправлення безпеки серпня 2021 року. Воно розгортається у глобальному та російському варіантах Redmi 9C NFC у комплекті з версіями прошивки V12.0.9.0.QCSMIXM та V12.0.10.0.QCSRUXM відповідно.

Останнє оновлення програмного забезпечення базується на Android 10 і не містить нічого, крім просто нового патча безпеки. Тож не сподівайтесь побачити якісь нові функції, покращення чи візуальні зміни.

Найновіший патч безпеки виправляє більше десятка вразливостей безпеки системи та конфіденційності. Захист пристрою від уразливостей - один з важливих аспектів будь -якого пристрою, і тому ми рекомендуємо вам встановити оновлення, як тільки воно потрапить на ваш телефон.

Xiaomi випустила Redmi 9C у двох варіантах - один з NFC, а інший без NFC. Наразі варіант NFC Redmi 9C отримує патч безпеки серпня 2021 року для російської та глобальної моделі. Незабаром його буде розповсюджено до інших регіонів. Ви можете вручну перевірити наявність останнього оновлення, перейшовши в Налаштування >> Про телефон, а потім перевірити наявність оновлень.

Пристрій: Redmi 9C NFC

Регіон: Глобальні, російський

Версія програмного забезпечення: V12.0.9.0.QCSMIXM (глобальний), V12.0.10.0.QCSRUXM (Росія)

Журнал змін: Система

Оптимізація: оновлено виправлення безпеки Android до серпня 2021 року . Підвищена безпека системи.

Також нещодавно було названо 10 найпопулярніших бюджетних смартфонів, які українці купляють цього літа.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version