Home Новини сучасних технологій Розкрито характеристики та ціни Xiaomi Mi 11T Pro

Розкрито характеристики та ціни Xiaomi Mi 11T Pro

0

Майбутні смартфони серії Xiaomi Mi 11T нещодавно були помічені в ряді органів з сертифікації , що натякає на неминучий вихід на світовий ринок. Сьогодні ж було розкрито характеристики та ціни Xiaomi Mi 11T Pro.

Як і торішня серія Mi 10T, лінійка серії Mi 11T, як очікується, надійде принаймні з двома різними моделями, включаючи Mi 11T Lite та Mi 11T Pro.

Сьогодні з'явилися відомості про модель Mi 11T Pro більш високого класу , що дає нам деякі підказки щодо того, чого очікувати від цього майбутнього пристрою високого класу.

За останньою інформацією, очікується, що майбутній Xiaomi Mi 11T Pro матиме OLED-дисплей на 120 Гц, чіпсет Snapdragon 888 і буде оснащений величезним акумулятором на 5000 мАг, який підтримує швидку зарядку по дроту 120 Вт.

З точки зору цін, Xiaomi Mi 11T Pro також буде коштувати близько 600 доларів США. Для порівняння, минулорічний Xiaomi Mi 10T Pro оцінювався на європейському ринку в 449 євро (525 доларів США) для своєї базової моделі.

Хоча остання витік нічого не розкриває про ванільну модель Mi 11T, однак раніше повідомлялося, що телефон буде оснащений дисплеєм на 120 Гц з чіпсетом MediaTek Dimensity 1200.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version