Реклама

Redmi Note 11. Який смартфон найкраще купити в 2022 році з цієї лінійки?

Останні Новини

Лінійка телефонів Redmi Note 11 від Xiaomi налічує аж 6 різних смартфонів. Це дуже багато для виробника, особливо враховуючи, що всі вони були випущені за один рік. Можливо, їх було б менше, але перші чотири моделі для глобального ринку були невдалі та не користувались популярністю. Щоб не втратити заробітку, компанія вирішила створити ще два смартфони, які перевершать перші чотири. Таким чином вийшло шість різних телефонів однієї лінійки. Сьогодні ми хочемо порівняти між собою усі Redmi Note 11, бо люди часто не можуть сильно відрізнити їх і не розуміють, що придбати для себе. Надіємось, після цієї статті кожен зможе обрати для себе телефон.

Розпочнемо із найдешевшого та найпростішого першого смартфона Redmi Note 11. Він не має особливих характеристик, але і ціна відповідна. Модель оснащена процесором середньої швидкості - Snapdragon 680. Камери також не достатньо якісні, але робити знімки можна. Єдиним великим плюсом є час автономної роботи, який забезпечує акумулятор на 5000 мАг.

Цікаво: Компанія Xiaomi припиняє підтримку дев’яти популярних смартфонів

Redmi Note 11S - наступний у нашому списку. Він не має великої різниці у порівнянні із Redmi Note 11. Однозначно тут кращий процесор - Helio G96, але із-за цього час автономної роботи зменшився. Також трохи краща тут камера, хоча не настільки як хотілося б. Загалом він дуже схожий на свого попередника.

Redmi Note 11S 5G. Ця модель дуже відрізняється від попередніх. Вона потужніша і краща. Смартфон єдиний із лінійки, який має IPS-екран, окрім цього Х-осьовий вібромотор. Оснащений потужним процесором Dimensity 810. Камера на 50 Мп дозволяє робити чудові знімки, дуже відрізняється якістю від попередніх моделей.

Redmi Note 11 Pro. Назва даної моделі говорить про те, що смартфон повинен бути професійний та якісний. Насправді ж це не зовсім так. Він практично не відрізняється від Redmi Note 11S. Єдиною відмінністю є швидка зарядка та більший корпус. Тому, чи варто переплачувати кошти?

Останній із лінійки Redmi Note 11 Pro 5G. Цей смартфон трохи відрізняється від попереднього. Оснащений потужнішим процесором Snapdragon 695. Все інше майже не відрізняється, відео в 4К не записується також.

Варто знати: Оголошено дату глобального релізу смартфона Xiaomi 12

Redmi Note 11 Pro+ 5G. Ця модель найкраща з усіх. Вона значно потужніша. Батарею має меншої ємності, але працює достатньо часу без підзарядки, а заряджається дуже швидко завдяки 120 Вт кабелю. Оснащений JBL динаміками та записує відео в 4К.

Якщо ви хочете обрати одну із вищеперечислених моделей, то тут все залежить від бюджету. Якщо вам не потрібно нічого особливого в плані функцій, то можна брати самий перший смартфон - Redmi Note 11. Для тих, хто хоче дійсно якісний і потужний смартфон, при цьому ціна не настільки важлива, то варто придбати останній варіант - Redmi Note 11Pro+ 5G. Всі інші це посередні варіанти.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Бюджетний робот-пилосос Taurus Striker 2.0

Бюджетний робот-пилосос Taurus Striker 2.0 — один з найдешевших роботів-пилососів представлених на ринку. Придбати його можна по ціні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -