Реклама

Razer готується представити свій перший PC

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Razer готується представити свій перший PC – Tomahawk Gaming Desktop. 

Razer Tomahawk вперше продемонстрували на виставці CES на початку цього року, і компанія позиціонувала його як продукт, який може позбавити клопоту від процесу побудови ПК для геймерів, професіоналів та творців. 

Razer готується представити свій перший PC

Комп’ютер побудований на базі Intel NUC 9 Extreme Compute Element, який містить процесор 9-го покоління Intel Core i9-9980HK, 16 ГБ пам’яті DDR4 і 512 ГБ SSD. Цей твердотільний диск доповнюється 2 ТБ жорстким диском, а деякі моделі також постачаються з графічним процесором Nvidia RTX 3080 . 

Оскільки це модульний ПК, Razer зробив це таким чином, що всі компоненти можуть бути легко вимкнені – всі внутрішні елементи прикріплені до санчастого механізму, який закріплюється в шасі за допомогою засувки без інструменту і легко висувається, щоб забезпечити швидкий доступ . 

Саме шасі виготовлене з фрезерованого з ЧПУ алюмінію з матовим чорним покриттям, має двосторонні знімні скляні двері і, природно, внизу має Razer Chroma RGB. Razer також може похвалитися тим, що Tomahawk набагато менший за ваш середній ігровий ПК. 

В іншому, Tomahawk Gaming PC також має чотири порти USB-A, два порти USB-C Thunderbolt 3, два порти Gigabit Ethernet та комбінований порт 3,5 мм / TOSLINK.

Не дивно, що ігровий ПК Razer Tomahawk коштує недешево. Ціна починається з 68 000 грн для Tomahawk без графічного процесора, тоді як ПК із включеною Nvidia RTX 3080 буде доступним майже за 91 000 грн.

Ігровий ПК Razer Tomahawk тепер доступний для попереднього замовлення на веб-сайті Razer , але про офіційну дату релізу поки що немає слів. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо ознаки того, що у вас є залежність від смартфона

Скільки ваших знайомих користується смартфонами? Напевно що всі і це стосується не тільки ваших знайомих, а й інших людей,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -