Home Новини сучасних технологій Redmi Note 11S 5G – шостий смартфон із лінійки Xiaomi

Redmi Note 11S 5G – шостий смартфон із лінійки Xiaomi

0

Xiaomi в своїй останній лінійці випустила аж шість різних смартфонів, в яких можна дуже легко заплутатись. Це дуже багато як для одного року, але пов’язане це із не дуже вдалим продажем перших чотирьох моделей. Сьогодні поговоримо про смартфон, який вийшов 6 квітня, тобто самий новий – Redmi Note 11S 5G.

Не надійтесь, що це абсолютно новий смартфон. Вже існує Poco M4 Pro 5G із такими ж характеристиками та схожим зовнішнім виглядом. Нічого нового виробник використати не захотів. Не дивлячись на це, ми все одно вирішили ще раз розповісти про характеристики та можливості цієї нової моделі.

Цікаво: 5 функцій MIUI, про які не всі знають

Процесор у Redmi Note 11S 5G поставили Dimensity 810. Пам'ять можна вибрати різну 4\64, 4/128, 6\128. Дисплей 6,6 дюймів із частотою оновлення 90 Гц, підтримує FullHd+. Акумулятор доволі хороший на 5000 мАг. Заряджається швидко. Камери роблять хороші знімки. Основна на 50 Мп, додаткова 8 Мп.

Найбільшою перевагою є Х-осьовий вібромотор, але це не єдиний смартфон, який його має. Вони зустрічаються і в конкурентів.

Що на рахунок цін? Вартість Redmi Note 11S 5G не є високою - в районі 280 USD. Але справа в тому, що тогорічна така ж сама модель від Poco коштує дешевше. Тому, якщо вам не принципово, то можна придбати минулорічний смартфон і заощадити декілька доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version