Home Новини сучасних технологій Redmi офіційно представили новий смартфон, який може стати потенційним суперхітом

Redmi офіційно представили новий смартфон, який може стати потенційним суперхітом

0

Компанія Xiaomi, разом із своїми суббрендами Redmi, Poco та Black Shark, продовжують випускати нові смартфони на базі нещодавно випущених флагманів. Цього разу Xiaomi приділила свою увагу Redmi, оскільки вони офіційно представили новий смартфон, який може стати потенційним суперхітом. Цілком ймовірно, що найближчим часом, українські інтернет-магазини будуть пропонувати новинку з непоганими знижками.

Мова йде про новий смартфон Redmi Note 11T. Новинка отримала непоганий 6,6-дюймовий IPS дисплей з частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю 2400 х 1080. Як бачите, дисплей цілком непоганий, та й частота оновлення на нормальному рівні, як для 2021 року.

Цікаво: Що краще вибрати: POCO M4 Pro чи Redmi Note 11?

Стосовно інших характеристик, то смартфон отримав процесор MediaTek Dimensity 810, який працює в парі з 4/6/8 Гб оперативної пам'яті та 64/128 Гб внутрішньої пам'яті. Також варто відмітити, що Redmi Note 11T підтримує віртуальне розширення оперативної пам'яті.

Як робити це правильно, читайте в нашому попередньому матеріалі.

Стосовно фотоможливостей, то тут все досить стандартно, оскільки він отримав потрійну систему камер з основною 50 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп. Фронтальна камера (16 Мп) розмістилася зверху екрану (посередині).

Як і у всіх смартфонів, в Redmi 11T проблем не буде і 1-2 доби автономності ви отримаєте гарантовано і все завдяки акумулятору на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт.
Стосовно цін, то зараз вартість Note 11 4/64 Гб 226 дол, що досить непогано, для бюджетного пристрою.

Також нещодавно було названо всі переваги та недоліки смартфона Xiaomi Redmi 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version