Home Новини сучасних технологій Redmi збирають презентувати навушники SonicBass

Redmi збирають презентувати навушники SonicBass

0

Redmi збирають презентувати навушники SonicBass. Також повідомляється, що 7 жовтня повинна пройти презентація Redmi, де буде показано ще одні навушники. Очікується, що це будуть навушники Earbuds S.

Redmi збирають презентувати навушники SonicBass

Компанія підтвердила подію через твіттер пост. Спільне зображення дражнить два продукти, де один, очевидно, є навушниками Truly Wireless, а інший здається дротовим продуктом. Однак Redmi відкрив сторінку події, де є більше подробиць. Сторінка відкривається безліччю слоганів під кожним товаром. Під дротовим навушником ми бачимо такі ключові слова, як пара, цілий день, піт, натискання та відтворення, підключення до п’яти. Всі ці моменти говорять про те, що це можуть бути бездротові навушники Bluetooth.

Навушники Redmi SonicBass Bluetooth

Крім того, зображення тизера має товщу смужку ззаду з одного боку, а вушний прохід має більш тонкі дроти. Підводячи підсумок, зображення схожі на нещодавно запущені бездротові навушники Redmi SonicBass. Redmi анонсував навушники 8 вересня в Непалі. Навушники мають стиль декольте, як навушники Mi.

Вони поставляються у чорному кольоровому варіанті та мають такі функції, як 12-годинне відтворення, рейтинг IPX4.Тим не менш, вони, швидше за все, також матимуть Bluetooth 5.0, але ми ще не впевнені в усіх характеристиках. Навушники коштують у Непалі 18 доларів.

Нові TWS з оновленими функціями?

Що стосується справді бездротових навушників, це залишається загадкою. Якми пам’ятаємо, Redmi представили Earbuds S в Індії ще в квітні. Вони постачалися з оновленим Bluetooth 5.0, хоча і таким же дизайном і ціною, що і оригінальний Air Dots. Тим не менш, нещодавно вони випусти ли Air Dots 2 у Китаї, маючи багато подібностей до Earbuds S.

Повертаючись, новий TWS на тизері має дизайн, подібний до навушників S. Ключові слова також містять такі терміни, як стиль, голосові команди, забудьте про розливи тощо. Вони пропонують такі функції, як легка вага, інтеграція асистента Google, рейтинг IPX4, які вже присутні на навушниках S. Отже, важко вгадати товар, але одне з ключових слів “насолоджуватися трикратним життям”, і це може означати покращення часу автономної роботи. Однак поки що нічого не визначено, і це ранні припущення. Зачекаємо, поки більше тизерів підтвердять те саме.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version