Home Новини сучасних технологій До релізу готується HUAWEI 12000 66W SuperCharge Power Bank

До релізу готується HUAWEI 12000 66W SuperCharge Power Bank

0

Згідно отриманої інформації, що до релізу готується HUAWEI 12000 66W SuperCharge Power Bank. Очікується, що паувербенк з підтримкою швидкої зарядки на 66 Вт, з’явиться в продажі одночасно зі смартфоном Mate 40, що підтверджує рані чутки.

Майбутній банк живлення Huawei нещодавно був сертифікований китайським бюро сертифікації 3C. Спочатку ним поділився не хто інший, як Digital Chat Station на Weibo. За його словами, цей продукт також буде випущений під брендом HONOR.

Відповідно до сертифікації, він поставляється з номером моделі V035920 і називатиметься HUAWEI 12000 66W SuperCharge Power Bank. Список також підтверджує наявність двох вихідних портів та підтримку старих стандартів зарядки HUAWEI SuperCharge 40 та HUAWEI SuperCharge 22.5.

До релізу готується HUAWEI 12000 66W SuperCharge Power Bank

Сертифікація 3C цього енергобанку також показує його виробника, яким є Sunwoda Huizhou New Energy Co., LTD., Компанія, що базується в провінції Гуандун, відома літій-іонними елементами.

Тим не менш, оскільки цей банк живлення підтримує два популярні стандарти швидкої зарядки Huawei, а також майбутні HUAWEI SuperCharge 66W , його можна використовувати для зарядки будь-яких смартфонів / планшетів HUAWEI та HONOR на максимальній швидкості.

У будь-якому випадку, компанія також продає HUAWEI 12000 40W SuperCharge Power Bank. Тож краще інвестувати в нього, якщо ви збираєтеся купувати смартфон із серії HUAWEI Mate 40.

Джерело: Weibo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version