Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Mate 40 отримає новий дисплей

Смартфон Huawei Mate 40 отримає новий дисплей

0

Як відомо, компанія Huawei готується до великої презентації в жовтні, де вони повинні представити новий смартфон Mate 40 та смарт-годинник Mate Watch (очікується). Якщо дизайн смартфона раніше вже був розкритий, то чутки навколо дисплея невщухали. Ранні чутки інформували, що дисплей повинен отримати частоту оновлення 120 Гц, але як виявляється, смартфон Huawei Mate 40 отримає новий дисплей з частотою оновлення 90Гц.

Інформацією, стосовно дисплея, поділився користувач RODENT950 у Twitter. Mate 40 отримає подібний дисплей, як в P40 Pro, в якого розширення екрана складає 1200 x 2640 з частотою оновлення 90Гц.

Смартфон Huawei Mate 40 отримає новий дисплей

Також відомо, що новинка отримає чіп Kirin 1000 оснащений процесором Cortex-A78. З нових звітів відомо, що новинка отримає об’єктив FreeForm поєднаний з модулем камери 9P та інтерфейсом Side-Touch. Реліз смартфона запланований на жовтень цього року.

Рекомендуємо: Huawei подали патент на смартфон з камерою під екраном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version