Реклама

Реліз GTA V і GTA Online на консолях нового покоління знову відклали

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні 1-2 роки, всі геймери в очікуванні продовження легендарної серії ігор GTA. Раніше вже з’являлися певні чутки про GTA 6 і були опубліковані навіть деякі здогадки про неї, але, на жаль, жодної конкретної інформації від Rockstar Games не надходило і тим більше не було жодного підтвердження чуток. Сьогодні ж з’явилася інформація, яка стосується GTA V і GTA Online. Як стало відомо із офіційних джерел, реліз GTA V і GTA Online на консолях нового покоління знову відклали. Тепер детальніше.

Тільки вчора, в рамках презентації PlayStation Showcase 2021, офіційні представники Rockstar Games повідомили про те, що реліз їхніх культових ігор на консолях нового покоління відкладається і його варто очікувати не раніше, ніж в березні 2022 року. Нагадуємо, що раніше реліз був запланований на 11 листопада 2021 року, тобто його відклали на понад 4 місяці.

В компанії нову дату релізу аргументували як вимушену міру, оскільки ще заплановані доопрацювання, які суттєво покращать ігровий досвід. Окрім цього, в компанії повідомили, що після релізу ігор на консолях (PlayStation 5, Xbox Series X і S), GTA Online буде безкоштовною протягом 3-х місяців.

В Rockstar Games також запевнили, що найближчим часом розкриють більше деталей стосовно версій ігор для консолей нового покоління, але вже відомо, що буде здійснено апгрейд характеристик деяких транспортних засобів в GTA Online.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, через які ПриватБанк може заблокувати банківський рахунок

І знову сьогодні ми розглянемо декілька відгуків користувачів банком ПриватБанк. Зокрема, ми розглянемо два відгуки, які стосуватимуться блокування рахунків,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -