Реклама

Xiaomi розширює свою лінійку роботів-пилососів новим MIJIA

Останні Новини

Компанія Xiaomi розширює свою лінійку роботів-пилососів новим роботом-пилососом MIJIA. Дана модель відрізняється від інших своєю товщиною корпусу, яка складає всього 5,5 см. Тобто даний робот можна сміливо називати ультратонким. Ціна на новинку становитиме близько 360 дол.

Новий робот-пилосос MIJIA, завдяки тонкому корпусу легко зможе переміщатись в важкодоступні місця вашого будинку чи квартири, а за допомогою технології LiDAR уникатиме усіх перешкод на своєму шляху. Також ультратонкий робот-пилосос обладнаний датчиком ToF, що разом із фронтальною камерою реалізує навігаційні можливості робота. Щодо ємності для збору пилу, то новий MIJIA отримав її ємністю 500 мл, або ж 200 мл для пилу та 220 мл для води. Тобто він надає можливість як сухого, так і вологого прибирання.

Потужність всмоктування тут 2000 Па та є можливість вибору з 4 рівнів прибирання в залежності від забруднення. Керувати роботом-пилососом можна як в ручну, так і дистанційно, а також є можливість голосових команд через XiaoAI.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся запуск ігрового монітору Asus ROG Strix XG32VC

Досить непомітно відбувся запуск ігрового монітору Asus ROG Strix XG32VC. Монітор було представлено на офіційному веб-сайті виробника. Ігровий монітор Asus...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -