Реклама

Відомо, як вимкнути попередньо встановлені програми на смартфоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно ви, як і всі користувачі смартфонів, звертали увагу на те, що при покупці і першому запуску нового пристрою, на ньому вже встановлено велику кількість додатків, більшість із яких ви навряд будете використовувати. В такі моменти виникає логічне запитання, як їх видалити або хоча б вимкнути? З цим ми сьогодні вам допоможемо.

В першу чергу варто розуміти, що ці додатки з'явилися у вашому смартфоні "завдяки" виробнику смартфона, або ж "завдяки" компанії Гугл, в якої до ОС Android йде певний набір додатків. Що в першому, що в другому випадку, додатки потрапляють на смартфон в рекламних цілях або ж вони відносяться до системних. Відповідно до цього, деякі з цих додатків можна повністю видалити з смартфона, а деякі вийде тільки вимкнути.

Цікаво: Названо додатки, які необхідно якнайшвидше видалити, тому що вони не несуть жодної користі Вашому смартфону.

Як видалити додатки з смартфона?

Фактично, у вас є три способи для цього: через PlayMarket, через Налаштування смартфона, через Робочий стіл.

Щоб видалити додаток через магазин додатків Google, необхідно перейти в сам магазин, натиснути на свій обліковий запис в правому верхньому куті. Далі необхідно вибрати "Керування: додатки й пристрій" і переходимо туди. Наступним кроком буде "Керування", де перед вами відкриється перелік додатків, які завантажені на ваш смартфон. Вибираємо той додаток, який нам не потрібний і тиснемо "Видалити". Ось і все, додаток з смартфона видалено.

Далі переходимо до видалення додатку з смартфона через Робочий стіл. Тут все ще простіше, оскільки вам необхідно тільки натиснути на позначку необхідного додатку й утримувати до тих пір, поки не з'явиться значок "Про програму". Далі в меню необхідно вибрати "Видалити" і все.

Зараз переходимо до вимкнення попередньо встановлених додатків, які не можна просто видалити. За допомогою вимкнення, ви просто деактивуєте додаток, чим забороните йому запускатися, оновлюватися і збирати та передавати дані.

Тут також можна зробити через Робочий стіл (як і з Видаленням, тільки тепер необхідно буде Вимкнути) або через Меню. Щоб зробити це через Меню, переходимо власне в Головне Меню пристрою, далі йдемо в Налаштування, потім шукаємо Додатки. Наступним кроком буде пошук необхідного додатку і коли його знайшли, то тиснемо на нього. Перейшовши в налаштування необхідного додатку, просто тиснемо на Вимкнути. Ось і все, тепер додаток не буде забирати вільний простір з смартфону і не буде навантажувати оперативну пам'ять.

Цікаво: Названо додатки, які додають функціональності фізичним кнопкам смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як змінити час в ОС Windows 10

Операційна система Windows 10 від Microsoft дозволяє  налаштувати годинник вручну та автоматично за допомогою параметра «Налаштування». Ми покажемо вам, як це зробити. Примітка. Зміна...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -