Home Новини сучасних технологій Реліз Huawei EMUI 11 вже близько

Реліз Huawei EMUI 11 вже близько

0

Сьогодні вже декілька новин було пов’язаних із Huawei, серед яких опинилися: смарт-годинники, фітнес-браслет, ноутбук та навіть перший ПК від Huawei. Зараз же надійшла інформація, що реліз Huawei EMUI 11 вже близько, а точніше в третьому кварталі 2020 року.

Реліз Huawei EMUI 11 вже близько

Сьогодні відбулася пряма трансляція із Wang Chenglu, який являється президентом підрозділу програмного забезпечення Huawei, і він поділився деякою інформацією стосовно EMUI 11.

За його словами, реліз EMUI 11 відбудеться в найближчі місяці і оновлення стане “великим кроком”. Деталей цього “кроку” він не розкрив.
Також він повідомив, що напрямком розвитку EMUI 11 стане подальше розширення сценаріїв використання технології, яка дозволить взаємодіяти між собою багатьом пристроям.

Дивлячись на всі сьогоднішні новини, стає зрозуміло, що Huawei хоче об’єднати всі свої пристрої (телевізори, смартфони, планшети, смарт-годинники, фітнес-браслети, ПК та інші) в одну екосистему. Будемо надіятися, що EMUI 11 принесе комфортне використання всіх пристроїв від Huawei.

Рекомендуємо: Компанія Huawei збирається випускати фірмові монітори.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version