Home Новини сучасних технологій Huawei показали перший персональний комп’ютер

Huawei показали перший персональний комп’ютер

0
Huawei показали перший персональний комп’ютер

Сьогодні насичений день на новини, пов’язані з Huawei. Раніше ми дізналися, що вони готуються до запуску нового фітнес-браслету , смарт-годинника та ноутбука, а зараз ми дізналися, що сьогодні Huawei показали перший персональний комп’ютер.
Перший продукт в такій сфері, був показаний на китайському відеосервісі BiliBili, де був показаний відеоролик з демонстрацією ПК.

Зараз нам відомо, що ПК базується на фірменному 7-нанометровому процесорі Kunpeng 920 та материнській платі Huawei D920S10 та відеокарті Yeston RX550. Працює він на власній 64-розрядній операційній системі UOS, яка розроблена на основі Linux. З начинки, він отримав 16ГБ оперативної пам’яті Kingston DDR4-2666, жосткий диск SATA на 256 ГБ.
Також у відео йде мова про те, що ОС UOS отримала інтуїтивний інтерфейс та працює гладко і рівномірно. Також нас запевнюють, що він підтримує відео 4К на швидкості 60 к/с дякуючи карті Yeston.
За ранніми повідомленнями, Huawei PC буде продаватися за 1061 долара.

Рекомендуємо: Huawei вивчає технологію камери під екраном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version