Реклама

Компанія Sony показала можливості PS5 на прикладі Spider-Man: Remastered

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні, компанія Sony показала можливості PS5 на прикладі Spider-Man: Remastered. Також варто відмітити, що було змінено головного актора в грі. Тепер він дуже сильно схожий на Тома Холанда, який грає Людину-Павука на великих екранах.

Розробники з внутрішньої студії Insomniac Games не просто покращили графіку оригінальної гри, а й замінили актора, який грає Пітера Паркера. Sony стверджує, що особа Бена Джордана краще підходить Пітеру Паркеру. Тепер головний герой став дуже схожий на Тома Холланда, який грає супергероя в останніх голлівудських фільмах.

Sony стверджує, що в технічному плані гра помітно покращала, розробники оновили моделі і текстури, що відмінно видно на великих планах. Також покращили шейдери шкіри, очей, зубів і волосся. Звичайно ж, в Spider-Man: Remastered додали підтримку рейтрейсінга, що особливо помітно на відображають поверхнях.

Spider-Man: Remastered підтримує миттєві завантаження, хоча можна включити старі анімації, технологію Spatial 3D Audio і особливості контролера DualSense.

Нагадаємо, гравці, які купили Marvel's Spider-Man: Miles Morales для PlayStation 4, зможуть безкоштовно оновитися до версії Marvel's Spider-Man: Miles Morales для PS5, а також скористатися платним оновленням, щоб завантажити Marvel's Spider-Man: Remastered.

Рекомендуємо: Офіційно Представлена Перша Гра Для PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Meizu представлять бездротові навушники HD60 ANC

Тільки нещодавно відбулася прем’єра смартфона Meizu 17, як компанія вже анонсувала свій новий продукт. Meizu представлять бездротові навушники HD60...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -