Реклама

Смартфон POCO C3 запущено за 102 дол

Останні Новини

Сьогодні, відбувся запуск очікуваного смартфона POCO C3 у Індії. Смартфон POCO C3 з конфігурацією пам’яті 3 Гб / 32 Гб запущено за 102 дол. Варіант із 4 Гб оперативної пам’яті та 64 Гб вбудованої коштуватиме близько 125 дол в вище згаданій країні. До покупки смартфон доступний у трьох кольорах – Lime Green, Arctic Blue та Matte Black.

Нагадаємо характеристики пристрою. Смартфон POCO C3 отримав 6,53-дюймовий РК-екран із роздільною здатністю HD + 720 х 1600 пікселів та співвідношенням сторін 20: 9. Також, екран отримав сертифікацію TUV Rheinland щодо фільтрації шкідливих синіх променів. Фронтальна камера отримує датчик на 5 Мп. Задня панель отримала модуль камери квадратної форми із 13-мегапіксельною основною лінзою, 2-мегапіксельним датчиком глибини, 2-мегапіксельною допоміжною лінзою та світлодіодним спалахом.

Працюватиме пристрій на процесорі MediaTek Helio G35 із 3 Гб / 4 Гб оперативної пам'яті LPPDR4x та 32 Гб / 64 Гб вбудованої пам’яті. Присутній тут буде і слот для додавання картки microSD. Операційна система тут POCO Launcher та ОС Android 10 на базі MIUI 12. Акумулятор отримує ємність 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 10 Вт. З додаткових функцій тут присутні подвійний слот для SIM-карти, 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS, microUSB та 3,5-мм аудіороз'єм.

Рекомендуємо: Опубліковано тизер легендарної гри Need for Speed.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українців попередили про новий вид шахрайства з оплатами в інтернеті

Ні дня без шахраїв та зароз банківським рахункам. На цей раз українців попередили про новий вид шахрайства з оплатами...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -