Реклама

Розкриті додаткові функцій Black Shark 3S

Останні Новини

Декілька днів тому була оголошена дата запуску Black Shark 3S (31 липня). Сьогодні, з’явились декілька тизерів, які показали нам розкриті додаткові функцій майбутнього Black Shark 3S.

Розкриті додаткові функцій Black Shark 3S

З’явились тизери на сайті Weibo і розкрили вони нам дзеркальне відображення екрану та можливість управління рухом. Окрім цього, присутня тут підтримка клавіатури та мишки через USB 3.0. Також, при підключенні USB-кабеля смартфона до ПК чи ноутбука можна відобразити екран пристрою через додаток Black Shark. Загалом, такі функції значно покращать ігровий досвід. Щодо управління рухом, то тут надається можливість прив’язати певну команду руху до певної дії в іграх.

Також, за допомогою JOYUI 12, присутня тут функція “Game Barrage”, яка дозволяє відображати сповіщення з різних чатів під час ігор. Є і можливість налаштування кольору шрифту, прозорості та інших аспектів сповіщень. При цьому, не потрібно ставити гру на паузу.

Рекомендуємо: BenQ Випустили Ігрові Монітори Серії Mobiuz.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, чи можна схуднути за допомогою смартфона

Сьогодні українцям розповіли, чи можна схуднути за допомогою смартфона, а саме за допомогою спеціальних фітнес-додатків та додатків, які орієнтовані...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -