Home Новини сучасних технологій Розкрито черговий секрет смартфона Xiaomi Mi 11

Розкрито черговий секрет смартфона Xiaomi Mi 11

0

Сьогодні було розкрито черговий секрет смартфона Xiaomi Mi 11. Компанія Xiaomi повідомляє, що смартфон отримав підтримку функції Multi link 5.0, що забезпечує непомітне перемикання між Wi-Fi і мобільним інтернетом для стабільного зв’язку.

За словами Чжана Гоцюаня (Zhang Guoquan), директора відділу системного програмного забезпечення смартфонів Xiaomi, дозволяє користувачам отримати безперебійний зв’язок, використовуючи смартфон для таких функцій, як відеодзвінки або голосові виклики. Ця функція допомагає навіть в мобільних іграх, щоб уникнути неминучих затримок в онлайнових змаганнях.

Інший сценарій, в якому ця функція добре проявляє себе, – це офіси або будинок з декількома маршрутизаторами Wi-Fi. Перемикання між мережами відбувається моментально в залежності від швидкості і рівня сигналу.

За словами високопоставленого чиновника, це плавне перемикання між мережами відбувається всього за мілісекунди, так що користувачі просто не помічають цього. Xiaomi прислухається до побажань своїх шанувальників. Компанія зібрала безліч побажань при розробці Xiaomi Mi 11, щоб зробити смартфон краще. Функція Multi link 5.0 також з'явилася в смартфона завдяки шанувальникам.

Як стало відомо, покупці Xiaomi Mi 11 в результаті отримують зарядний пристрій і кабель за 1 цент. В основній камері Xiaomi Mi 11 використовується програмне забезпечення BlinkAI, яке дозволяє записувати в темний час доби більш якісні відеоролики.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version