Home Новини сучасних технологій З’явилися перші проблеми в навушниках Apple AirPods Max

З’явилися перші проблеми в навушниках Apple AirPods Max

0

Нові бездротові накладні навушники Apple AirPods Max, які пропонуються за ціною більше 24 000 грн, звичайно, ж привернули увагу. Багато хто вважає, що ціна є завищеною. Як виявилося, вони не такі ідеальні на свою ціну. Сьогодні ми дізналися, що з’явилися перші проблеми в навушниках Apple AirPods Max.

Перші власники навушників Apple AirPods Max поділилися враженнями від використання, проте мова йде не про якість звуку або роботи системи шумоподавлення. Користувачі стверджують, що в процесі використання всередині навушників утворюється волога.

Нібито це відбувається через занадто щільне прилягання навушників, а також недостатню вентиляцію. Більш того, користувачі стверджують, що при накопиченні цієї вологи можуть спостерігатися проблеми з роботою пристрою.

Наприклад, навушники перестають чітко визначати, коли вони знаходяться на голові і коли їх знімають, відповідним чином керуючи відтворенням.
Що стосується цієї проблеми, Apple раніше заявляла, що коли ви знімаєте навушники AirPods Max, необхідно протирати внутрішню частину «м'якою, сухою і безворсовой тканиною».

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version