Реклама

Розкрито дату запуску серії смартфонів Redmi Note 12

Останні Новини

Запуск серії смартфонів Redmi Note 12 очікується у жовтні цього року на китайському ринку, перед головною подією продажів 11.11. А так як запуск уже близько, то щораз більше інформації розкривається перед ним. Серія даних смартфонів включатиме два пристрої – Redmi Note 12 та Redmi Note 12 Pro. Ходили чутки, що ймовірно буде і третій пристрій з приставкою Plus. З найочікуваніших характеристик даних пристроїв, то тут користувачів цікавить отримання смартфонами зарядки потужністю 120 Вт.

З інших характеристик, які поки нам доступні, то це отримання смартфонами процесора MediaTek Dimensity SoC, основної камери на 50 Мп, фронтальної на 32 Мп. Акумулятор, ймовірно, отримає ємність 5100 мАг, а дисплей буде розміром 6,5 дюймів з частотою оновлення 90 Гц.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi випустили вигнутий монітор та портативний фотопринтер

Компанія Xiaomi, на даний момент, сильно розширила асортимент своєї продукції (з більшою кількістю новинок можете ознайомитися ТУТ) і ймовірно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -