Home Новини сучасних технологій Розкрито дизайн Oppo F17 Pro Diwali Edition

Розкрито дизайн Oppo F17 Pro Diwali Edition

0

Сьогодні стало відомо, що запланований запуск спеціального видання смартфона Oppo F17 Pro Diwali Edition. Дане видання буде запущене 19 жовтня 2020 року у Індії. Також, розкрито дизайн Oppo F17 Pro Diwali Edition ще до запуску.

Розкрито дизайн Oppo F17 Pro Diwali Edition

Зображенням із дизайном спеціального видання поділились у мережі Twitter. Із отриманого зображення, ми бачимо, що смартфон Oppo F17 Pro Diwali Edition буде виконаний у золотому кольорі із матовим покриттям. Ще одним зображенням поділилась компанія Oppo на офіційному веб-сайті. Із даного зображення видно, що телефон не отримує звичної вертикальної полоси на задній панелі, а також присутній тут градієнт від золота до аква.

Базові моделі Oppo F17 Pro доступні у матово-чорному, блакитному та металево-білому кольорах. Ціна на смартфон визначена у розмірі 315 дол. Ціна на видання Diwali поки не розкривалась.

Джерело

Рекомендуємо: Компанія Google “вбиває” свій черговий корисний додаток.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version