Home Новини сучасних технологій Розкрито дизайн смартфона Lenovo K12 Global Edition

Розкрито дизайн смартфона Lenovo K12 Global Edition

0

Здається, що компанія Lenovo готова випустити смартфон Lenovo K12 у всьому світі, згідно з новим звітом. Можливо, він називатиметься Lenovo K12 Global Edition, смартфон буде трохи більше, ніж ребрендинг Moto E7. Основним оновленням, яке ми побачимо в специфікаціях Lenovo K12 для глобального варіанту, буде відділ чіпсетів: Lenovo K12 працює зі старовинним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 460, тоді як Moto E7 використовує новіший MediaTek Helio G25, який підтримує HyperEngine MediaTek технології. Однак також відбудуться деякі зниження, якщо витік виявиться правдою. Разом з цими деталями, було розкрито дизайн смартфона Lenovo K12 Global Edition.

Дизайн Lenovo K12 Global Edition

Результати, просочені технічним блогом Mysmartprice, показують, що Lenovo K12 Global Edition буде схожий майже на китайський варіант смартфона та Moto E7. Однак, на відміну від китайського варіанту, глобальна версія матиме відтінок Teal / Aqua Blue, який спостерігався на Moto E7. Слід зазначити, що дизайн модуля камери та решта розміщення задньої панелі глобального Lenovo K12 також подібні до дизайну телефону Motorola . Немає лише датчика відбитків пальців логотипу Moto, що очевидно, враховуючи, що він буде продаватися з брендом Lenovo. Спереду ми бачимо, що рамки навколо екрану Lenovo K12 Global Edition будуть товщі і більше схожі на Moto E7, ніж ті, що спостерігаються на моделі K12 China. Виїмка тут залишиться.

Технічні характеристики Lenovo K12 Global Edition

Враховуючи, що Lenovo K12 Global Edition буде створений за зразком Moto E7, як уже згадувалося раніше, він повинен мати чіпсет MediaTek G25. Однак буде також кілька знижень. Сюди входять лише 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ пам’яті замість 4 ГБ системної пам’яті та 64 ГБ вбудованого сховища, як у китайській моделі. Подібним чином, ємність акумулятора буде меншою – 4000 мАг замість 5000 мАг у варіанті K12 China.

Розкрито дизайн смартфона Lenovo K12 Global Edition

Датчик селфі-камери також повинен бути зменшений з 8-мегапіксельної до 5-мегапіксельної, як це видно на Moto E7. Порт USB Type-C, який можна побачити на смартфоні Motorola, також повинен пробитися до глобальної версії, але зворотна зарядка 2,5 Вт, швидше за все, буде відсутня.

Інші технічні характеристики Lenovo K12 Global Edition повинні бути такими ж, як і у китайської моделі телефону, оскільки пристрій Motorola пропонує те саме. Сюди входять 6,5-дюймовий IPS-рідкокристалічний екран із роздільною здатністю 720 × 1600 пікселів, налаштування подвійної камери з основним 48-мегапіксельним та 2-мегапіксельним макрооб'єктивом, операційна система Android 10, підтримка карт microSD та швидка зарядка 10 Вт.

Поки незрозуміло, якою буде ціна на Lenovo K12 Global Edition, але, враховуючи його технічні характеристики, ми можемо очікувати, що він продаватиметься приблизно в 3500 - 4000 грн. Враховуючи те, що витоки розпочалися, слідкуйте за нами, оскільки ми пропонуємо вам більше деталей про майбутній смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version