Home Новини сучасних технологій Розкрито дизайн та дату релізу нових навушників OnePlus Buds Z

Розкрито дизайн та дату релізу нових навушників OnePlus Buds Z

0
Розкрито дизайн та дату релізу нових навушників OnePlus Buds Z

Раніше ми повідомляли, що ходили чутки про нові бездротові навушники від OnePlus. Сьогодні ця інформація підтвердилася і було розкрито дизайн та дату релізу нових навушників OnePlus Buds Z.

Сьогодні в Twitter було опубліковано тизер разом із посиланням, яке веде на сторінку події запуску OnePlus 8T, тим самим натякаючи на запуск продукту також 14 жовтня.

Тизер показує силіконові навушники, що означає, що виріб – це пара навушників. Цей твіт, швидше за все, дражнить дизайном новинок.

Навушники OnePlus Buds мають напіввідкритий дизайн, але, схоже, Buds Z матиме закритий дизайн завдяки силіконовим наконечникам. Ми очікуємо, що він матиме більш доступну ціну, ніж його попередня версія. Однак нижчий цінник може призвести до меншої кількості доступних функцій.

OnePlus запланував на 14 жовтня запуск свого нового смартфона, OnePlus 8T. Окрім телефону, також очікується анонс ряду інших продуктів. Хоча ми впевнені, що OnePlus Buds Z запуститься в цей день.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version