Home Новини сучасних технологій Компанія Sony показала можливості PS5 на прикладі Spider-Man: Remastered

Компанія Sony показала можливості PS5 на прикладі Spider-Man: Remastered

0

Сьогодні, компанія Sony показала можливості PS5 на прикладі Spider-Man: Remastered. Також варто відмітити, що було змінено головного актора в грі. Тепер він дуже сильно схожий на Тома Холанда, який грає Людину-Павука на великих екранах.

Розробники з внутрішньої студії Insomniac Games не просто покращили графіку оригінальної гри, а й замінили актора, який грає Пітера Паркера. Sony стверджує, що особа Бена Джордана краще підходить Пітеру Паркеру. Тепер головний герой став дуже схожий на Тома Холланда, який грає супергероя в останніх голлівудських фільмах.

Sony стверджує, що в технічному плані гра помітно покращала, розробники оновили моделі і текстури, що відмінно видно на великих планах. Також покращили шейдери шкіри, очей, зубів і волосся. Звичайно ж, в Spider-Man: Remastered додали підтримку рейтрейсінга, що особливо помітно на відображають поверхнях.

Spider-Man: Remastered підтримує миттєві завантаження, хоча можна включити старі анімації, технологію Spatial 3D Audio і особливості контролера DualSense.

Нагадаємо, гравці, які купили Marvel's Spider-Man: Miles Morales для PlayStation 4, зможуть безкоштовно оновитися до версії Marvel's Spider-Man: Miles Morales для PS5, а також скористатися платним оновленням, щоб завантажити Marvel's Spider-Man: Remastered.

Рекомендуємо: Офіційно Представлена Перша Гра Для PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version