Home Новини сучасних технологій Розкрито головну особливість смартфона Galaxy M42

Розкрито головну особливість смартфона Galaxy M42

0
Розкрито головну особливість смартфона Galaxy M42

Останні звіти показали, що компанія Samsung розробляє декілька смартфонів серії M. Є телефон початкового рівня Galaxy M02, який, ймовірно, стане офіційним вже до кінця цього місяця. Galaxy M12 був помічений у CAD-рендерах вчора. Ще один монстр автономності Galaxy M62 також очікується в найлижчий час. Окрім них, компанія Samsung розробляє ще смартфон Galaxy M42. Сьогодні було розкрито головну особливість смартфона Galaxy M42 – акумулятор. Він був сертифікований на платформі 3C у Китаї. Список підтвердив ємність акумулятора пристрою.

Список 3C показує, що акумулятор EB-BM425ABY має номінальну ємність 5830 мАг. Це вказує на те, що майбутній Galaxy M42 може бути підтриманий акумулятором типової ємності 6000 мАг. Акумулятор також отримав сертифікати DEKRA та BIS. Список BIS натякає, що Galaxy M42 може спочатку з'явитися в Індії.

У вересні стало відомо, що Galaxy M42 надійде з основною 64-мегапіксельною камерою, і він запропонує користувачам великий внутрішній обсяг пам’яті 128 ГБ. Оскільки південнокорейська компанія розробляла своє програмне забезпечення у вересні, припускають, що пристрій може стати офіційним до кінця цього року. На даний момент жодної іншої інформації щодо специфікацій Galaxy M42 немає.

Читайте також: Що Таке Веб-Дизайн? Основні Елементи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version