Home Новини сучасних технологій Samsung працює над бюджетним смартфоном Galaxy M02

Samsung працює над бюджетним смартфоном Galaxy M02

0

Як повідомляється, Samsung працює над бюджетним смартфоном Galaxy M02. Сьогодні ми помітили передбачуваний смартфон Samsung Galaxy M02 у базі даних сертифікації NEMKO AS, що тим самим натякає на його швидкий запуск. Судячи з попередньої інформації, Samsung Galaxy M02 цілком може бути ребрендингом Samsung Galaxy A02. Погляньте на смартфон Samsung Galaxy M02 і дізнайтеся, що він для нас пропонує.

Samsung працює над бюджетним смартфоном Galaxy M02

Як видно на сертифікаційному зображенні NEMKO AS, нещодавно сертифікований Samsung Galaxy M02 (з номером моделі SM-M025F / DS). Ця ж сертифікація має і номери моделей пристроїв Samsung Galaxy A02, що змушує нас думати, що Samsung Galaxy A02 може вийти як Samsung Galaxy M02 на декількох ринках. Це не є нічим новим, оскільки смартфони Samsung Galaxy A01 та Samsung Galaxy M01 також раніше отримували подібну обробку.

Якщо це справді так, ми можемо очікувати, що Samsung Galaxy M02 матиме 32 ГБ внутрішньої пам’яті, принаймні 2 ГБ оперативної пам’яті (згідно з попереднім списком Geekbench) і процесор Qualcomm (марка наразі невідома). Пристрою вдалося набрати 751 бал в одноядерному тесті і 3824 в багатоядерному. Нижче наведений список Geekbench для смартфона Samsung Galaxy A02 для довідки:

Samsung Galaxy M02 вже був помічений на веб-сайті сертифікації Bluetooth SIG, тим самим натякаючи на швидкий запуск. Нижче наведено зображення сертифікації Bluetooth SIG для довідки:

Також він був помічений на веб-сайті сертифікації Wi-Fi Alliance. Як і слід було очікувати, пристрій ділиться деталями з Samsung Galaxy A02. Нижче наведено сертифікаційне зображення для довідки:

Також був помічений на веб-сайті сертифікації Wi-Fi Alliance. Сертифікація Wi-Fi Alliance для пристрою підтверджує, що він буде працювати на ОС Android 10 . Нижче наведено сертифікаційне зображення для довідки:

Очікується, що в найлижчі тижні ми дізнаємося більше про цей смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version