Home Новини сучасних технологій Розкрито характеристики нового смартфона Oppo A15s

Розкрито характеристики нового смартфона Oppo A15s

0

Минуло кілька місяців з того моменту, як Oppo представила свій бюджетний апарат A15 . Сьогодні було розкрито характеристики нового смартфона Oppo A15s.

Остання модель пристрою була помічена на веб-сайті сертифікації SIRIM в Малайзії, а також на сайтах Сінгапуру IMDA та Європи, що вказує на швидкий випуск у світі. Тепер просочився банер для майбутнього телефону і пропонує короткий огляд його загального дизайну, а також деяких ключових характеристик.

Розкрито характеристики нового смартфона Oppo A15s

Навряд чи є несподіванкою, що A15s, схоже, зовні ідентичний своєму оригінальному братові A15. У рекламному плакаті спеціально згадується 6,52-дюймовий дисплей HD +, який ідеально поєднується з IPS LCD, 720 x 1600-піксельною панеллю на Oppo A15. Очевидно, два дуже схожі пристрої. Єдина очевидна різниця, яку чітко продемонстрував плакат, – це 4 Гб оперативної пам’яті та 64 Гб розширюваної конфігурації сховища для A15s – вище, ніж 2 Гб або 3 Гб пам’яті та 32 Гб пам’яті, пропонованих звичайним A15.

Оскільки це так, ми можемо очікувати оновлення і до більш потужного чіпсета. Можливо, це ще один пристрій MediaTek Helio, кращий за P35. Однак на плакаті про це немає жодної згадки. І все-таки це відносно безпечне припущення. Так само, як і ймовірність того, що A15s запозичить налаштування камери безпосередньо у оригінальної моделі, яка включає в себе 13-мегапіксельну основну камеру, 2-мегапіксельні модулі макросу та 2-мегапіксельну глибину на задній панелі та 5-мегапіксельну селфі-камеру, розміщену у вирізі з крапелькою води. Акумуляторний блок на 4230 мАг також, ймовірно, буде перенесений вперед.

Хоча поки немає жодної інформації про ціни та доступність Oppo A15s, ми повністю сподіваємось, що він буде мати таку ж ціну, як і оригінальний варіант. Останній був випущений за 150 доларів США. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version