Home Новини сучасних технологій Asus розробляє дорогий ноутбук з двома екранами

Asus розробляє дорогий ноутбук з двома екранами

0

Лінійка ноутбуків Asus ROG Zephyrus Duo незабаром поповниться новою моделлю. Сьогодні стало відомо, що Asus розробляє дорогий ноутбук з двома екранами – ROG Zephyrus Duo 15 SE (GX551Q). Він отримає процесор Intel Tiger Lake-H.

Asus розробляє дорогий ноутбук з двома екранами

Зокрема, в даному випадку мова йде про Core i7-11370H – чотирьохядерний процесор з частотами 3,3-4,8 ГГц. До слова, той факт, що цей CPU чотирьохядерний, дещо насторожує. З чуток, лінійка Tiger Lake-H повинна включати восьмиядерні процесори.

Якщо подивитися на сучасні Comet Lake-H, то ми побачимо, що Core i9 мають по вісім ядер, а Core i7 - по шість. Тут же ми бачимо Core i7 з чотирма ядрами. Але поки ставити хрест на цій лінійці не варто.

Повертаючись до ноутбука, він точно отримає дискретну відеокарту, але точних даних на цей рахунок немає. З огляду на CPU, можна очікувати досить продуктивний, але не флагманський адаптер. Також йдеться про 48 ГБ ОЗУ і блоці живлення потужністю 280 Вт. Ймовірно, анонс новинки відбудеться на CES 2021. При цьому, хоч би якою була конфігурація, ноутбук буде дуже недешевим.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version