Home Новини сучасних технологій Розкрито інформацію про нові флагмани Redmi К50

Розкрито інформацію про нові флагмани Redmi К50

0

Нарешті з’явилась інформація про нові моделі Redmi K50. Про це повідомляється на сторінках Weibo. Назва майбутньої моделі DreamPhone, що перекладається як смартфон мрії.

В інтригуючому повідомленні припускають, що після виходу першорядних гаджетів, можливий випуск також ігрової моделі K50 Gaming Edition. Ймовірно, що основних моделей буде три. Вони матимуть на борту найпотужніший чіпсет Snapdragon 8 Gen1. Називатимуться вони К50, К50 Pro і К50 Pro+.

Розкрито інформацію про нові флагмани Redmi К50

Виробники переконують, що нові смартфони будуть "найхолоднішими", адже матимуть платформу Snapdragon 8 Gen1. Для охолодження процесора буде задіяна новітня технологія з подвійною паровою камерою Dual VC, яка має надвелику площу покриття.

Також розробники гарантують надшвидку зарядку. Її потужність становитиме 120 Вт. Вона буде здатна зарядити акумулятор ємністю 4700 мАг лише за 17 хвилин.

Скоро нам стане відомо ще більше новин про флагман серії К50. Але презентацію Redmi можна буде побачити не раніше, ніж через місяць.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version