Home Новини сучасних технологій Що необхідно видалити з смартфона в першу чергу, якщо закінчується пам’ять на...

Що необхідно видалити з смартфона в першу чергу, якщо закінчується пам’ять на Android

0

Ми настільки довго можемо користуватися своїм смартфоном, що не помічаємо, що він не резиновий, і не може розтягнути свою пам’ять до розмірів світу. Тому, рано чи пізно перед нами все ж постає питання очищення смартфона від непотрібних речей.

В першу чергу потрібно очистити кеш, адже за рік користування він може бути просто дуже забитий. Якщо вам важко за цим стежити, то є спеціальні програми, які можуть вам з цим допомогти.

Цікаво: Названо простий спосіб видалення зайвих додатків з Android-смартфонів.

Я впевнений, що у кожного на телефоні є програми чи ігри, які ви не відкривали, і навіть ні разу не користувалися ними. Але ж вони теж займають багато пам'яті у вашому смартфоні, тому моя вам порада - видалити все те, що не приносить користь пам'яті телефону.

Також, необов'язково зберігати по десять однакових фото, чи не потрібні вам відео, адже вони займають найбільше пам'яті телефону. Для того, щоб зберегти такі моменти можна створювати Google диски, чи то навіть перемістити все на комп'ютер.

Музика є невідкладною складовою нашого життя, але вона займає купу пам'яті у смартфоні, тому не обов'язково все скачувати на телефон, можна просто скористатися, наприклад, Spotify, чи іншою програмкою, яка не займе багато місця.

Ну і останнє на що варто звернути увагу, то це непотрібні папки, файли та документи, якими ви ніколи не скористаєтеся, їх також важливо видаляти.

Після цього ваш смартфон скаже вам "дякую", та почне працювати набагато швидше та якісніше. Будьте уважні до вашого смартфона, адже це може продовжити йому життя.

Також нещодавно було перераховано маловідомі, але корисні функції OC Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version