Home Новини сучасних технологій Розкрито характеристики топових геймерських смартфонів з лінійки Black Shark 5

Розкрито характеристики топових геймерських смартфонів з лінійки Black Shark 5

0

Ні для кого не секрет, що в сучасному світі гаджетів, не менше місце займають ігри. Кожен з нас кожного дня відвідує ту чи іншу гру, в нашому розумінні для того, щоб відпочити. Але, не всі гаджети призначені для ігор, а саме ми поговоримо про одні з крутих геймерських смартфонів. Ходять чутки, що випуск гаджетів припаде на весну. Головні характеристики смартфонів видав відомий інсайдер, помістивши інформацію на своїй сторінці.

Цілком очікувано, що новинка Black Shark 5 Pro отримав найкращий та найпотужніший процесор від Qualcomm - Snapdragon 8 Gen 1, а звичайна версія отримає дещо слабший, але не менш потужний процесор Snapdragon 888+. Це звичайно не так круто як у 5 Pro, але теж заслуговує поваги.

Цікаво: Названо найпотужніший Android-смартфон в 2021 і це не Samsung.

Як ви розумієте, обидва пристрої звичайно ж отримають підтримку найшвидшої зарядки, яку тільки можна запропонувати зараз, а саме 120 Вт. Стосовно акумуляторів, то Pro версія отримає акумулятор на 5000 мАг, а звичайна версі = 4600 мАг. .

Якщо порівнювати ці два смартфони, то Black Shark 5 значно поступається Black Shark 5 Pro не тільки в батареї, але й у якості дисплея. Також варто відмітити, що Black Shark 5 Pro отримає екран з неймовріною роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, тобто Quad HD+ та частотою оновлення дисплею 144 Гц.

Звичайна версія Black Shark 5 отримає класичний AMOLED- дисплей, але також з підвищеною частотою оновлення 144 Гц, та матиме роздільну здатність Full HD+, що основано на панелі Samsung E4.

І саме більше, що цікавить вас, це напевно ж ціни на ці смартфони. На жаль, інформація щодо цін поки залишається в секреті, але мені здається, що вони будуть достатньо високі.

Отже, кожного разу я не перестаю дивуватися з того, на що готові розробники задля максимального комфорту своїх клієнтів.

Також нещодавно було найкращі моделі смартфонів з якісною камерою і спеціальними фотографічними функціями до 8 000 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version