Home Новини сучасних технологій Xiaomi готує смартфони з лінійки Redmi K50, які вразять всіх користувачів

Xiaomi готує смартфони з лінійки Redmi K50, які вразять всіх користувачів

0

Кожного року виходить велика кількість супер моделей смартфонів, яких ми постійно чекаємо з нетерпінням. В наступному місяці Xiaomi має представити новий пристрій Redmi K50, і він без сумнівів підкорить не лише Китай, але й країни поза його межами, адже попередні випуски були фаворитами в усьому світі. Хоч презентуватимуться вони під іншою назвою, фанати вже мають багато цікавих припущень про кожну модель.

Компанія приготувала три пристрої про які ми з вами будемо говорити — Redmi K50, K50 Pro та K50 Gaming Edition. Остання випущена модель K50 може не настільки здивувати як дві інші, адже вона більше схожа на ту, що вже була випущена Redmi K40, яка є більш зорієнтована на ігри.

Зараз ми з вами поговоримо про новий ігровий Redmi K50 GE. Він побудований на Snapdragon 8 Gen1, смартфону також дістануться дві камери, через що цей пристрій займає перше місце на мобільному ринку. Великий плюс розробникам за такий винахід.

Цікаво: Redmi офіційно представили новий смартфон, який може стати потенційним суперхітом.

Пристрій має багато крутих фішок, одна із них це дисплей з підвищеною частотою оновлення: від 120 до 140 Гц. Також, сюди увійде швидкісна зарядка, а обсяг акумулятора досягатиме 4700 мА/год , і це є сильно попри високу енергоефективність процесора і швидкості заряду, що становить 120 Ват. Розробники влаштували навіть стереодинаміки. Наступна версія, яку ми розглянемо, буде сюрпризом для усіх користувачів, Redmi K50. Більше за все він буде побудований на одній з самих вдалих платформ, попереднім вдалим прикладом став Redmi K40.

Екран телефона напевно включить в себе AMOLED- матрицю, як мінімум клієнти про це мріють, а потужність заряду складатиме 67 Вт. А от щодо компактності, можуть виникнути сумніви, адже порівняно з іншими моделями, він може дещо відрізнятися по розмірах.

Щодо вигляду смартфона, ми можемо точно сказати, що на ньому розмістилася трьох модульна камера, яка навряд стане фішкою цього пристрою, доволі великий корпус, проте ми всі з цікавістю чекаємо саме цієї версії, адже вона обіцяє бути цікавою. Чи може це все через інтригу, яку тримають виробники?

Цікаво: Порівняння 2-х моделей смартфонів Redmi: Redmi Note 10 або Redmi Note 10 Pro.

Давайте розглянемо Redmi K50 Pro — адже це рекордсмен по обговореннях в соціальних мережах. Цю новинку очікують абсолютно всі, адже вона дуже схожа на вдалий випуск Xiaomi, і не поступається в своїй зручності. Виглядає він дуже ефектно та стильно, що підійде для всіх типів вашого настрою. Що ж може бути краще?

Смартфон отримав все найкраще від своїх виробників, наприклад мега велику та круту 6,67- дюймову AMOLED- матрицю з розгорткою до 120 Гц, врізану в дисплей фронтальну камеру, чіп Xiaomi Sugre P1, завдяки якому контролюється температура вашого смартфона. Є ще багато деталей, які вам хочеться розповісти, навіть про заряд, який ми не можемо оминути увагою, адже виробникам вдалося зробити навіть самий потужний заряд холодним, круто, чи не так!? Сподіваюся ми скоро побачимо це на наших пристроях. Це означає, що Redmi K50 Pro має всі шанси стати фаворитом у вашому виборі смартфона.

Отже, цей рік має видатися занадто прогресивним у світі смартфонів, сподіваємося, що нас порадує кожен випущений Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version