Реклама

Розкрито нові можливості майбутньої MIUI 13 для смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO

Останні Новини

Сьогодні надійшла інформація, завдяки якій було розкрито нові можливості майбутньої MIUI 13 для смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO. До офіційного представлення даної операційної системи ще є час, але це ніяк не впливає на розкриття деталей щодо неї, в принципі, як і для інших продуктів. Скажемо так, таким чином підігрівається інтерес до них. Тепер щодо розкритої інформації.

Нова MIUI 13 отримає функцію Memory Fusion, яка надаватиме можливості злиття пам’яті, тобто певна частина накопичувача буде функціонувати як доповнення до оперативної пам’яті. Також говориться про те, що дана функція використовуватиметься в бюджетних, а також старших пристроях. Загалом, така функція сприятиме кращій роботі пристрою та оптимізації, особливо на ґаджетах з незначним об’ємом пам’яті.

Також нещодавно стало відомо, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на проблеми з MIUI 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано основні правила покупки Powerbank для смартфона

Зовнішній акумулятор є в кишені буквально кожного користувача смартфоном. Але усі просто його купують, не задумуючись по яких критеріях...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -