Реклама

Розкрито реальну вартість смартфона Apple iPhone 12 Pro Max

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, яка реальна вартість смартфонів Apple iPhone 12 та iPhone 12 Pro. Сьогодні було розкрито реальну вартість смартфона Apple iPhone 12 Pro Max.

Видання Mydrivers опублікувало свій аналіз вартості комплектуючих старшої моделі лінійки, iPhone 12 Pro Max. Виходячи з офіційних характеристик і того, що показало розбирання iFixit, різниця між iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max полягає в збільшеному екрані, ширококутному об’єктиві і акумуляторній батареї більшої ємності у iPhone 12 Pro Max.

Джерело стверджує, що вартість комплектуючих iPhone 12 Pro Max не перевищує 440 доларів. При цьому рекомендована роздрібна ціна пристрою в США стартує з позначки 1100 доларів. Виходить, що найбільшу маржу Apple має саме з iPhone 12 Pro Max.

Примітно те, що попит на iPhone 12 Pro і 12 Pro Max виявився набагато вищим, ніж очікувалося, в той час як попит на iPhone 12 і iPhone 12 mini виявився нижчим за очікуваний. Тобто Apple продає найбільше тих смартфонів, на яких компанія заробляє більшого всього. А це означає, що середня продажна ціна iPhone найближчим часом збільшиться, що вкрай позитивно позначиться на фінансових показниках компанії.

Читайте також: Опубліковані креслення iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся запуск Realme C15 — повні характеристики

Сьогодні, 28 липня, відбувся запуск Realme C15 у Індонезії та Індії. Ще до запуску нам були відомі деякі майбутні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -