Реклама

Опубліковані креслення iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

iPhone 12 mini отримав рекордно маленький підборіддя, але у Samsung Galaxy S21 воно може бути ще менше. Опубліковані креслення iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував креслення iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Він заявив, що iPhone 12 mini отримав найменше підборіддя на ринку, ширина рамки складає 3,27 мм. При цьому у всіх інших смартфонів лінійки (iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max) ширина нижньої рамки становить 3,47 мм.

“Насправді, я знаю, що багатьох не хвилює підборіддя, але він демонструє ступінь упаковки екрану. У Apple в цьому плані кращий рівень, але незабаром цей рекорд може побити наступний Samsung Galaxy.”

Ice Universe

Читайте також: Перші власники iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max поділилися враженнями.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

ZTE активно розробляє свою “розкладушку”

Зараз повертається той тренд, який був актуальний багато років тому. Як ми писали раніше, мода на розкладні смартфони повертається...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -