Реклама

Розкрито специфікації навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Xiaomi розробляють навушники Mi Air 2 Pro. Сьогодні ж в мережі було розкрито специфікації навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro.

Останній витік повідомляє блогер DSP-Charles. Він поділився передбачуваними можливостями Air 2 Pro. Що стосується дизайну, то попередній витік повідомляє, що він застосує дизайн Apple AirPods Pro з кутовим навушником із силіконовими наконечниками. Однак новий витік показує, що він навіть може перехитрити Apple у певних функціях.

Розкрито специфікації навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Починаючи з ваги, кожен навушник Air 2 Pro важить 6,5 грамів і може похвалитися внутрішнім дизайном із трьома мікрофонами. Особливістю виділення є ANC (активне шумозаглушення). Крім того, повідомляється, що Air 2 Pro матиме гібридне цифрове придушення шуму, як Apple.

Технічні характеристики Mi Air 2 Pro

Рухаючись далі, навушники, швидше за все, матимуть 12-мм котушку з композитною діафрагмою LCP (в англійському перекладі) та інтенсивністю шумозаглушення 35 дБ. У специфікації сказано, що Mi Air 2 Pro підтримуватиме аудіокодеки LHDC та AAC.

Що стосується латентності, у специфікації сказано, що новий TWS від Xiaomi матиме затримку звуку до 100 мс. Це менше порівняно з 160 мс AirPods Pro. Крім того, він, як повідомляється, має інші функції, такі як бездротове заряджання, пробудження, автоматичне підключення, режим прозорості (навколишні звуки). Окрім цього, час автономної роботи на Mi Air 2 згадується як 7 годин на кожний бутон та 28 годин з корпусом для зарядки, коли ANC вимкнено. Коли ANC увімкнено, час автономної роботи згадується відповідно 5 годин та 20 годин.

Якщо нагадувати, Apple випустила версію Pro ще в жовтні 2019 року за $ 249. В цей же час, Mi Air 2 вийшли на ринок всього за 58 доларів. Очікується, що нова версія Pro вийде десь близько 73 долари.

Рекомендуємо: Xiaomi Анонсували Європейську Версію Смарт-Годинника Mi Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Panasonic розробили робота-кота, який вміє “пукати”

Сьогодні надійшла інформація про надзвичайно цікаву та своєрідну розробку в роботобудівництві. Як повідомляється, Panasonic розробили робота-кота, який вміє “пукати”. Вчені...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -