Реклама

Компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X. Очікувалося, що планшет оновлять як апаратно, так і зовнішньо. Але реальність така, що чогось надзвичайного ми не побачимо.

Компанія Microsoft представила оновлений планшет Surface Pro X

Як виявилося, головне нововведення – однокристальна система SQ2, яка повинна стати трішки краще SQ1. При цьому Microsoft не стала акцентувати увагу на вдосконаленнях, обумовлених зміною платформи (вона, нагадаємо, є варіантом SoC Qualcomm Snapdragon 8cx другого покоління, тільки без модему 5G) – повідомляється лише про те, що автономність повинна скласти 15 годин.

Що стосується нового колірного виконання, то мова про платиновий варіант, який передбачений для інших пристроїв лінійки Surface. Інші характеристики не змінилися: планшет все так же оснащується 13-дюймовим екраном PixelSense здатністю 2880 х 1920 пікселів, двома портами USB-C і роз’ємом Surface Connect, модемом LTE.

Оновлений Surface Pro X вже доступний для замовлення в США, а в продаж надійде 13 жовтня в чотирьох наступних конфігураціях:

• SoC SQ1, 8 Гб оперативної пам'яті, 128 ГБ флеш-пам'яті, $ 1000.;

• SoC SQ1, 8 Гб оперативної пам'яті, 256 ГБ флеш-пам'яті, $ 1300.;

• SoC SQ2, 16 ГБ ОЗУ, 256 ГБ флеш-пам'яті, $ 1500.;

• SoC SQ2, 16 ГБ ОЗУ, 512 ГБ флеш-пам'яті, $ 1800.

Рекомендуємо: Microsoft Відмовляється Від Оновлення Windows 10.

Джерело: theverge

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi збираються повернути в продаж свій легендарний смартфон

Сьогодні стало відомо, що Xiaomi збираються продавати нову версію свого легендарного смартфона. Мова йде про нову версію популярного до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -