Реклама

Розкрито вартість та дату релізу смартфона Xiaomi 12 Ultra

Останні Новини

Усі, хто чекають виходу нового флагману Xiaomi 12 Ultra, читайте уважно новину. Нарешті стало відомо коли він буде доступний для продажу та яка його буде ціна. Інформація попередня і може змінюватись.

Отож, випуск нового смартфону Xiaomi 12 Ultra планується аж на другу половину 2022 року. Тому ще не так скоро ним можна буде користуватись. Окрім цього стали відомі окремі характеристики пристрою. Ось, наприклад, працювати він буде на процесорі SoC Snapdragon 8, це нова модель, випуск якої припадає приблизно на той самий час, що і смартфона. Що стосується камери, то припускають, що вона буде перископна та з 5-кратним зумом. Це не достовірна інформація, але чутки такі досить активно ходять.

А тепер про саме актуальне питання - ціна. Яка ж вартість буде флагмана Xiaomi 12 Ultra? В Китаї приблизно 950 доларів, а от в Європі ціна буде вже близько 1000 Євро. Не мало, враховуючи, що змагатись за першість буде із ким по якості.

Варто знати: Довгоочікувані Xiaomi 12 виявились не такими якісними, як очікувалося

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Продажі смартфонів Oppo Reno 5 перевершили всі очікування

Кілька днів тому Oppo представила в Китаї свої нові смартфони Oppo Reno5 і Reno5 Pro, які надійшли в продаж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -