Реклама

Розповідаємо, як легко завантажити відео з WhatsApp Web

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви можете завантажувати відео з WhatsApp Web безпосередньо на свій комп’ютер із можливістю змінити назву файлу перед завантаженням!

Деякий час тому WhatsApp Web став альтернативою для користувачів програми для смартфонів, щоб мати миттєвий доступ до чату за допомогою комп’ютера. Але тепер програма для настільного комп’ютера дозволяє завантажувати веб-відео WhatsApp безпосередньо з програми або браузера.

WhatsApp Web став майже альтернативною версією того, що встановлено на смартфоні, однак для цього потрібен активний мобільний обліковий запис, щоб користувач міг використовувати його веб-версію. Але завдяки цьому користувачі також можуть завантажувати відео з WhatsApp Web, якщо воно зареєстроване в списку пристроїв у програмі WhatsApp.

Як тільки настільна програма буде зареєстрована, ви зможете завантажити будь-який медіа-контент на свій комп’ютер. Отже, щоб завантажити відео з WhatsApp Web як у браузері, так і на комп’ютері, першим кроком є ​​реєстрація цих пристроїв.

Цікаво: WhatsApp тестує функцію блокування скріншотів.

Підключіть пристрій до свого облікового запису WhatsApp

Зробити це дуже просто, просто виконайте наведені нижче дії, щоб підключити пристрої до свого облікового запису:

Відкрийте програму WhatsApp на своєму мобільному пристрої та натисніть опцію «Додаткові параметри» у верхньому правому куті. Ця опція позначається значком із трьома крапками на пристроях Android, але на iPhone ця опція не існує, тому натисніть «Налаштування».

  1. У спадному меню потрібно ввести опцію «Підключені пристрої», торкніться її, щоб перейти до наступного кроку.
  2. Тепер натисніть кнопку «Підключити пристрій», щоб активувати камеру вашого пристрою.
  3. Наведіть камеру на QR-код, який з’явиться на екрані відповідно до вибраного параметра.

Це все, що вам потрібно зробити, щоб підключити інші пристрої до свого облікового запису, щоб дозволити йому завантажувати відео з WhatsApp Web.

Після того, як ви навчилися з’єднувати пристрої, залишилося тільки дізнатися, як завантажити веб-вміст з WhatsApp. Для цього розглянемо крок за кроком нижче, де ми детально описуємо всі кроки, необхідні для завантаження вмісту на комп’ютер.

Цікаво: Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp.

Завантаження відео з WhatsApp Web

Завантаження файлів у веб-програмі WhatsApp є надзвичайно простим процесом. Коли пристрій буде зареєстровано між підключеними пристроями, ви матимете повний доступ до медіа-файлів, отриманих у програмі. Отже, просто отримавши відео на свій пристрій, щоб його можна було завантажити на ПК.

  1. Відкрийте WhatsApp у своєму браузері на ПК.
  2. Потім, якщо ви вже виконали покрокову інструкцію вище «Підключіть пристрій до свого облікового запису WhatsApp», відкрийте чат, який надіслав вам відео, у програмі WhatsApp.
  3. Після того, як WhatsApp Web завантажить увесь вміст, що передається у браузерну версію програми, вам слід попередньо переглянути відео в розмові. Клацніть на відео, щоб переглянути його на повний екран на комп’ютері.
  4. Потім натисніть значок стрілки вниз у верхньому правому куті WhatsApp Web, як показано на зображенні нижче.
  5. Нарешті виберіть місце на комп’ютері, де ви хочете зберегти відео. Щоб легше було ідентифікувати відео, змініть ім’я файлу на будь-яке та збережіть його на робочому столі.

Це все, це все, що вам потрібно зробити, щоб завантажити відео з WhatsApp Web.

Для отримання додаткової інформації та порад WhatsApp перейдіть за рекомендованими посиланнями на початку цієї статті.

Цікаво: Як поставити пароль на WhatsApp, щоб ніхто його не зламав.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Asus виправили основну помилку в смартфоні ROG Phone 3

Не так давно, в продажі з'явився смартфон Asus Rog Phone 3, як він вже знайшов своїх шанувальників. В загальному,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -