Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як увімкнути темний режим, торкнувшись задньої панелі iPhone

Розповідаємо, як увімкнути темний режим, торкнувшись задньої панелі iPhone

0

Якщо у вас iPhone 8 або новішої версії та найновіша версія iOS, ви можете використовувати функцію під назвою Back Tap , щоб перемикатися між темним і світлим режимами на вашому пристрої лише двома або трьома натисканнями. Подивіться, як налаштувати його за допомогою ярликів.

Цікаво: Розповідаємо, як відновити видалені повідомлення на iPhone.

Спочатку створіть ярлик перемикача темний/світлий

Щоб перемикатися між темним і світлим режимами, нам потрібно буде використовувати ярлик Apple , який є автоматизованим способом виконання завдання на вашому iPhone. Якщо ввімкнено, ярлик автоматично перемикатиметься між «світлим виглядом» або «темним виглядом», залежно від того, який режим наразі встановлено. Це еквівалентно натисканню кнопки «Темний режим» у Центрі керування або зміні зовнішнього вигляду телефону в програмі «Налаштування».

Щоб почати, запустіть програму Ярлики. Якщо у вас виникли проблеми з його пошуком, проведіть пальцем униз від центру екрана, введіть «Ярлики» та торкніться значка програми «Ярлики».

Коли відкриються ярлики, торкніться вкладки «Мої ярлики» у нижній частині екрана та виберіть «Усі ярлики» зі списку вище.

На сторінці «Усі ярлики» натисніть більше («+») у верхньому правому куті. Це додасть новий ярлик.

На сторінці «Новий ярлик» торкніться назви ярлика у верхній частині екрана та введіть «Переключити зовнішній вигляд». Якщо хочете, ви також можете торкнутися значка збоку та налаштувати колір і гліф.

Цікаво: Як керувати дозволами додатків на iPhone.

Потім натисніть кнопку «Додати дію».

На панелі «Дії», що з’явиться, введіть «Зовнішній вигляд» у рядку пошуку та виберіть «Встановити зовнішній вигляд» зі списку дій.

Потім торкніться «Повернути» у дії «Повернути зовнішній вигляд» і виберіть «Перемкнути» зі спливаючого меню. Це змусить темний і світлий режими перемикатися щоразу, коли ви запускаєте ярлик.

І це все, що вам потрібно зробити! Натисніть «X» у верхньому правому куті, і ваш ярлик буде збережено. Ви можете перевірити це в ярликах, натиснувши кнопку ярлика «Перемкнути зовнішній вигляд» скільки завгодно разів. Якщо ви налаштували його правильно, зовнішній вигляд вашого iPhone зміниться зі світлого на темний або темний на світлий.

Цікаво: iPhone впав у воду? Ось як позбутися рідини через динамік.

Потім Налаштуйте Назад. Натисніть Налаштування

Тепер, коли ви створили ярлик «Перемкнути зовнішній вигляд», ви можете налаштувати натискання «Назад» так, щоб він спрацьовував кількома натисканнями. Для цього спочатку відкрийте програму Налаштування.

У налаштуваннях виберіть Спеціальні можливості > Дотик.

У розділі «Налаштування дзвінка» виберіть «Зворотний дзвінок».

У розділі «Назад» у вас є можливість запустити ярлик «Перемкнути зовнішній вигляд» двома або трьома натисканнями на задній панелі вашого iPhone. Виберіть потрібний варіант.

Цікаво: Камера Apple iPhone 14: чого очікувати.

У меню параметрів, що з’явиться, проведіть пальцем униз до розділу «Ярлики». Виберіть «Перемкнути зовнішній вигляд». Коли його вибрано, біля нього буде позначка.

Після цього вийдіть із Налаштувань. Коли захочете, торкніться задньої панелі iPhone два або три рази (залежно від того, як ви його налаштували). Якщо ви перебуваєте в світлому режимі, буде активований темний режим і навпаки. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version