Реклама

Розповідаємо, як відновити програму, яку було раніше видалено з Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У Google Play Store є вбудована функція, яка допомагає користувачеві знайти програму, завантажену з його облікового запису, але вже видалену з смартфону. Новинка обіцяє стати союзником для тих, хто хоче знову завантажити додаток, але не може згадати його назву. Ця функція також корисна для тих, хто не хоче витрачати час на пошуки в магазині програм Google .

У наступному посібнику ITechNews крок за кроком навчить вас, як використовувати функцію Play Store для відновлення програми, яку вже було видалено з вашого смартфона Android .

Крок 1. Відкрийте Play Store на своєму смартфоні та на головному екрані натисніть на позначку вашого облікового запису (зправа зверху).

Крок 2. Натисніть на «Керування: Додатки й Пристрій».

Крок 3. На наступному екрані натисніть на вкладку «Керування».

Крок 4. Play Store відобразить список програм, завантажених обліковим записом Google користувача і встановлених на смартфоні. 

Крок 5. В нашому випадку, необхідно натиснути на "Установлено" (зразу під "Керування") і вибрати варіант "Не встановлено".

Крок 6. Перед вами відкриється список тих додатків, які були раніше встановленими на ваш смартфон.

Крок 7. Там вибираєте той додаток, який вас цікавить і завантажуєте його знову.

Порада: якщо хочете, ви можете видалити програму з історії завантажень. Просто натисніть на «X» поруч.

Тепер ви знаєте, як відновити програми, які були видалені з вашого телефону.

Не працює? Перегляньте ймовірні причини

Щоб програма, видалена з вашого телефону, з’явилася в бібліотеці Play Store, ваш телефон має використовувати той самий обліковий запис Google (наприклад, yourname@gmail.com), що й під час завантаження програми. Це можна легко перевірити у верхній частині меню магазину. Якщо ви хочете додати новий обліковий запис, перейдіть до «Налаштування системи > Додати облікові записи > Google».

Якщо проблема не зникає, можливо, програма несумісна з вашим смартфоном або її просто видалено з магазину додатків.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому бездротові навушники Apple AirPods вийшли з моди

З своєю появою AirPods швидко завоювали любов користувачів і стали модним і незамінним аксесуаром. Крім приємного зовнішнього вигляду, вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -