Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як використовувати «Режим блокування» на Android

Розповідаємо, як використовувати «Режим блокування» на Android

0

Кожен пристрій Android має заблокований екран із певним захистом. У більшості випадків цього достатньо, але що робити, якщо ви хочете трохи більше безпеки? Ось тут і з’являється функція «Блокування».

Цікаво: Розповідаємо, як додати VPN на Android-смартфон.

Що таке «блокування» на Android?

Існує кілька методів безпеки, які можна використовувати, щоб запобігти проникненню когось у ваш телефон Android. Однак не всі ці методи настільки безпечні, як інші.

Наприклад, розблокування обличчям на багатьох пристроях Android напрочуд легко обдурити . Ви також можете мати деякі пристрої Bluetooth, які розблокують ваш телефон. Найбезпечнішими методами розблокування Android є PIN-код, ключ і пароль.

Коли ви ставите свій телефон на «Блокування», він вимикає всі ці менш безпечні методи розблокування. Сканер відбитків пальців, Face Unlock і Smart Lock повністю вимкнені. Можна використовувати лише PIN-код, шаблон і пароль.

Це корисно в ситуації, коли вам потрібно швидко захистити свій пристрій. Одним дотиком ви можете додати додатковий рівень безпеки.

Цікаво: Названо найпопулярніший додаток за перший квартал 2022 року.

Як увімкнути режим блокування на Android

Функція блокування доступна на пристроях Android з версією 9 і вище. На пристроях Google Pixel кнопка за замовчуванням доступна в меню живлення. Власникам Samsung Galaxy  потрібно спочатку ввімкнути його.

Проведіть пальцем вниз від верхньої частини екрана, щоб відкрити плитки швидких налаштувань. Торкніться значка шестірні, щоб відкрити налаштування.

Потім перейдіть до «Екран блокування».

Тепер відкрийте «Налаштування безпечного блокування».

Після введення методу блокування ви побачите деякі перемикачі. Увімкніть параметр під назвою «Показати параметр блокування».

Це воно. Опція блокування тепер буде доступна в меню живлення.

Цікаво: Розповідаємо, як увімкнути Wi-Fi Calling на мобільному.

Як використовувати блокування на Android

Щоб скористатися блокуванням, просто відкрийте меню живлення на телефоні. Зазвичай це робиться, натискаючи й утримуючи кнопку живлення, хоча це може знадобитися  змінити на пристрої Samsung Galaxy .

Торкніться кнопки «Заблокувати» в меню.

Телефон заблокується миттєво, і для його розблокування можна використовувати лише ваш PIN-код, ключ і пароль. Ось і все. Блокування — це просто швидкий спосіб заблокувати телефон і точно знати, що розблокувати його можна лише певними методами. Іноді потрібна додаткова безпека .

Цікаво: Відомо, як купити чи перевести іноземну валюту онлайн..

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version