Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, які смартфони в 2022 році мають найбільший обсяг пам’яті

Розповідаємо, які смартфони в 2022 році мають найбільший обсяг пам’яті

0

Кожного року смартфони стають все потужніші і кращі. Якщо витратити більше коштів і обрати для себе флагманську модель, то можна отримати пристрій чуть не на рівні із комп’ютером. Все це досягається завдяки продуктивним процесорам, вдосконаленим функціям та обсягу пам’яті. До речі, про пам’ять сьогодні і піде мова. Хочемо розповісти, які на сьогоднішній день є моделі смартфонів із найбільшим обсягом, тому переходимо до переліку.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Цей смартфон унікальний не лише кількістю пам'яті (цю характеристику залишимо на потім), але й іншими параметрами. По-перше, цей пристрій має електронне перо S Pen. Воно дуже допомагає в роботі, але не лише для написання чогось, але й для повноцінного малювання чи креслення. Реально потрібна річ для тих, хто користується подібними програмами. По-друге, камера в флагмана аж на 140 Мп основна і фронтальна на 40 Мп. Ну і по-третє, в смартфоні стоїть найпотужніший процесор зі всієї лінійки, що не може не тішити. Тепер давайте про пам'ять. Вбудованого обсягу виробники зробили аж 1 Тб, цього достатньо на абсолютно все, що захочеться. Оперативної пам'яті також по унікальному багато - аж 12 Гб. Ну чим не повноцінний комп'ютер?

Цікаво: Відомо, чим небезпечний новий вірус на Android- смартфонах

Nubia Z40S Pro

Це ігровий смартфон, який вийшов на ринок лише влітку цього року, але вже займає лідерські позиції по багатьох параметрах. Він працює на дуже потужному процесорі Snapdragon 8+, який має 8 ядер та ОС Android 12. Екран 10-бітний з високою частотою оновлення, а також камеру з оптичною стабілізацією. Він буває в різних конфігураціях, але якщо брати найвищі показники пам'яті, то це 18 Гб оперативної та 1 Тб вбудованої. Звісно і ціна відповідна - близько 1000 доларів.

Lenovo Legion Y90 и Lenovo Legion 2 Pro

Lenovo Legion Y90 має процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 на базі Android 12. Пам'яті не менше, ніж в попередніх описаних нами смартфонах. Оперативної аж 18 Гб, а от вбудованої 640 Гб, цього цілком вистачить на безліч різної інформації та файлів.Lenovo Legion 2 Pro має трохи інші характеристики. Процесор Qualcomm Snapdragon 888 на базі Андроід 11, але з тією ж кількістю ОЗП - 18 Гб. Ось тільки вбудованої менше - 512 Гб. Ціна у двох моделей теж різна, бо як бачите параметри в одному простіші. Отож, версія Y90 має ціну 600 доларів, а от 2 Pro - 900 доларів.

ZTE Axon 41 Ultra 5G Extreme Edition

Цей смартфон вийшов на ринок також недавно - влітку 2022 року. Модель стала топовою серед усієї лінійки і це не дивно. Працює пристрій на процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen1. Має 64 Мп основну камеру, 16 Мп фронтальну та AMOLED екран без рамки, що додає телефону особливого стилю. Щодо пам'яті, то він отримав 16 Гб оперативної та 1 Тб вбудованої. Ціна такої новинки близко 1500 доларів.

Nubia Red Magic 7S Pro и 7 Pro

Дві моделі працюють на різних процесорах. 7 Pro на базі Snapdragon 8 Gen 1, а от 7S Pro на Snapdragon 8+ Gen 1. Обидві новинки 2022 року, тільки один був випущений в лютому, а другий літом. З переваг: в 7 Pro захисте надійне скло на екрані та якісніша фронтальна камера на 16 Мп, а от друга модель отримала дуже швидку зарядку. Якщо говорити про обсяг вільного місця, то два смартфони мають 18 Гб ОЗП та 512 Гб вбудованої пам'яті.

Варто знати: Redmi Note 11 Pro 5G проти Redmi Note 10 Pro: що змінилося в смартфонах

Asus ROG Phone II

Цей смартфон стане, швидше за все, найкращим ігровим, бо в ньому дуже потужний процесор Snapdragon 855 Plus, система охолодження та AMOLED екран із частотою оновлення 120 Гц. Всі, що треба характеристики для справжніх геймерів. Що стосується пам'яті, то 12 ГБ ОЗП та 1 Тб вбудованої.

Смартфони, які зараз випускаються навіть порівнятись не можуть із моделями минулих років. Вони дійсно потужні та мають високі характеристики, які прирівнюються до ПК. Звісно, ціна також висока, але якщо потрібна потужна модель, то вона дійсно буде коштувати своїх грошей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version