Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, на що в першу чергу звертати увагу при покупці лазерного принтера

Розповідаємо, на що в першу чергу звертати увагу при покупці лазерного принтера

0
Розповідаємо, на що в першу чергу звертати увагу при покупці лазерного принтера

Принтер повинен виконувати головну функцію – друкувати на папері потрібну інформацію. Тому, здавалося б і обрати його не повинно бути тяжко. Більшість людей так і думає, тому єдине на що звертають увагу, це виробник. Здається, чим кращий та дорожчий бренд, тим якісніша буде техніка. Чудово, що хтось так думає, але це насправді не зовсім так. Точніше, обравши принтер по виробнику, можна нажити собі проблем та зайвих витрат в майбутньому.

Знаєте коли людина стикається перший раз із проблемами після покупки принтера? Коли дивиться на інструкцію і правила користування. Там часто можна зустріти інформацію, яка просто кидається в очі, але люди чомусь відразу не звертають увагу на неї, про те, що в принтері треба замінювати катриджі на точно такі ж самі, а не на просто будь-які сумісні. В інакшому випадку гарантія та підтримка виробника не буде розповсюджуватись на принтер.

Цікаво: Шість речей, які всі ненавидять у принтерах — і як їх виправити

В цей момент багато хто подумає, що це правильно, краще купувати оригінальні рідні картриджі, а не заміни. Але запевняємо вас, коли ви побачите ціну на ті картриджі, то зрозумієте як були не праві.

Справа в тому, що нові картриджі коштують дуже дорого, практично як пів самого принтера. В той час, як сумісні такі ж картриджі просто іншого виробника можуть мати ціну в 5-10 разів меншу. Уявіть собі якщо ви багато плануєте друкувати, скільки піде коштів на заміну картриджів? Дуже багато, можна просто час від часу в такому разі купувати нові принтери. Але не спішіть розчаровуватись та засмучуватись, вихід є.

Багато ж людей мають лазерні принтери і ніхто з них не починає час від часу скаржитись на те, що от картриджі дорогі. Чому так? А тому, що картриджі можна просто перезаправити, а це зовсім не дорога процедура. Якщо ви хвилюєтесь за гарантійну підтримку, то не варто.

Умови про покупку оригінальних картриджів виробник вказує для того, щоб чим побільше заробити. Зрозуміло, що це просто вигода, якою так хочуть користуватись бренди. Не ведіться бо потім пошкодуєте, що витратили стільки коштів на принтер і його обслуговування.

Варто знати: Чи потрібен вам принтер AIO?

Отож, коли купуєте принтер, то звісно дивіться на характеристики та виробників, але не забувайте ознайомитись із можливістю заміни та перезаправки картриджів. Це надзвичайно важливо, щоб потім не довелося йти по новий пристрій або викидати кошти на деталі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version