Home Новини сучасних технологій CryptoNews Розповідаємо, що таке POAP і до чого тут Web3

Розповідаємо, що таке POAP і до чого тут Web3

0

«Протокол підтвердження обслуговування», також відомий як POAP, є цифровим маркером вашого життя. Вони карбуються як незмінні токени (NFT) у вашому обліковому записі або гаманці.

POAP використовуються для відмітки відвідуваності або відвідування події. Подібно до того, як ви можете зберігати квитки на концерт або кіно, купувати кеглі на спортивному заході чи фестивалі чи збирати матчі в ресторанах чи готелях, POAP є цифровою версією того самого поняття, що задовольняє наше бажання збирати предмети, які відзначають наш досвід під час все життя.

Походження POAP

POAP — це власний проект криптографічної культури з відкритим вихідним кодом, який належить спільноті, веб3 . POAP вже деякий час проникають в криптокультуру з моменту їх створення в 2017 році в ETH Denver . (Криптовалютна конференція, що проводиться щорічно в Денвері, штат Колорадо, на основі екосистеми Ethereum.)

Оскільки POAP зародилися в культурі Ethereum, яка глибоко вкорінена в спільноті та участі, є сенс, що POAP будуть процвітати на крипто-заходах, зустрічах, вечірках і конференціях по всьому світу. POAP починалися як нішева криптовалюта, але популярність настільки зросла, що в квітні 2022 року  Warner Music Group оголосила про початковий раунд фінансування в розмірі 10 мільйонів доларів для партнерства з POAP , щоб почати випуск POAP на концертах для музикантів, які займаються їх музикою. тег.

Великі бренди та події, такі як US Open, Lollapalooza, Adidas і Budweiser, співпрацюють з POAP. На даний момент понад чотири з половиною мільйони POAP було видано понад півмільйона збирачів POAP.

Цікаво: Розповідаємо, що таке апаратний крипто-гаманець.

Як ви претендуєте на POAP?

Заявити POAP легко. Залежно від події можуть бути різні способи отримати POAP, виданий організаторами події.

Найпопулярнішим способом розповсюдження POAP є QR-коди, які відображаються на заходах. Все, що вам потрібно зробити, це відсканувати QR-код телефоном і ввести свою електронну адресу або адресу гаманця Ethereum. Якщо ви використовуєте адресу гаманця Ethereum, POAP буде карбуватися в ланцюжку Gnosis (раніше відомий як ланцюг xDAI), щоб позбавити вас від сплати плати за газ .

Після цього ви можете перенести свій POAP на блокчейн Ethereum – якщо хочете – сплативши комісію за газ. Однак робити це не обов’язково, якщо немає якоїсь утиліти для POAP, яка працює лише на Ethereum. Це може статися, якщо значок POAP використовується спільнотою для розблокування вмісту або заблокованих каналів на таких форумах, як Discord.

Як тимчасовий заповнювач для криптографічного гаманця, POAP можна зарезервувати за допомогою адреси електронної пошти. Заява електронної пошти відрізняється від використання гаманця Ethereum. Використовуючи електронну пошту, ви створюєте резервування в системі POAP, щоб мати можливість пізніше карбувати свій POAP в блокчейні.

Якщо ви стверджуєте, що використовуєте свою електронну пошту, ви все одно можете користуватися повною функціональністю свого POAP, використовуючи свою електронну пошту для перегляду галереї POAP вашого облікового запису через веб-переглядач або програму на вашому мобільному телефоні. Однак важливо розуміти, що POAP не стає NFT, поки не буде криптографічно викарбувано в блокчейні.

Цікаво: Принцип роботи майнінгу біткойна.

Що ще можна зробити з POAP?

Ви можете робити якісь веселі речі зі своєю спільнотою POAP, щоб залучити участь, наприклад, організовувати розіграш або голосування. POAP.fun дозволяє вам включити всіх власників POAP на вашу подію, щоб взяти участь у прозорому розіграші, який можна перевірити.

POAP.vote розміщує ексклюзивне опитування – це механізм, у якому виборець повинен бути власником свого POAP, щоб мати можливість голосувати. Це чудовий інструмент, щоб оцінити настрої громади або прийняти рішення про дії спільноти.

Є багато можливостей, окрім розіграшів та голосування, тому що ви можете побачити список адрес гаманців Ethereum, які отримали ваш POAP, і це можна використовувати для винагороди ваших власників POAP за допомогою airdrops або спеціального доступу.

Цікаво: Через майнерів та нову криптовалюту очікується дефіцит жорстких дисків.

POAP - це весело

POAP – це спосіб відзначити моменти вашого життя цифровим способом, який не згасне з часом, не займе всю стіну у вашій кімнаті чи не загубиться. Ми всі формуємо ідентичність на основі нашого досвіду, і сучасний світ рухається так швидко, що ми можемо забути, що ми робили минулого місяця.

У світі, де наша цифрова ідентичність стає все більш важливою, POAP – це новий дружній до крипто спосіб просування спільноти та вшанування ностальгії у перевірений і веселий спосіб. Мені подобається збирати POAP із криптовалютних і веб-заходів, які я відвідував, і я сподіваюся, що вам сподобається простий акт визнання того, що так, насправді, ви були там.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version