Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, у чому різниця між Google One і Google Drive

Розповідаємо, у чому різниця між Google One і Google Drive

0

Одна з найбільших компаній в Інтернеті, Google, наразі має кілька платформ і сервісів. Велика кількість пропозицій компанії може призвести до плутанини серед користувачів, оскільки деякі платформи компанії мають схожі назви або функції.

Одним із таких випадків є Google Drive і Google One. Із запуском служби передплати на зберігання від пошукового гіганта може виникнути плутанина з основною платформою керування файлами компанії, настільки, що сама компанія має розділ у своїх поширених запитаннях, щоб диференціювати послуги.

Google Drive і Google One: у чому різниця?

Диск Google ( Google Drive)   – це служба хмарного зберігання Google , яку можна навіть синхронізувати  безпосередньо з робочим столом за допомогою певної програми, а також отримати доступ до неї на мобільних пристроях. Загалом, файли різних форматів можна зберігати в папках служби та дуже легко ділитися ними з будь-ким.

Однак із появою Google One , яка є платформою для розширення обсягу пам’яті за рахунок щомісячних підписок, у багатьох людей виникають сумніви щодо продуктів. Однак вони працюють по-різному.

Хоча Google Drive надається безкоштовно з максимальною ємністю 15 ГБ і відразу пов’язується з вашим обліковим записом Google, Google One потрібно купувати. Пропоновані плани відрізняються за розміром для розширення, а вартість їх стягується з вашої банківської картки, пов’язаної з обліковим записом. Детальніше, про Google One та вартість тарифних планів, ми розповідали раніше.

Важливо зауважити, що навіть у разі переривання підписки на послугу ваші файли та документи не будуть видалені. Однак неможливо буде додати щось інше до Google Drive, якщо безкоштовні 15 ГБ уже екстрапольовано.

Тобто в той час як Google One — це підписка, яка гарантує більше хмарного сховища у вашому обліковому записі Google, Drive — це платформа для керування файлами, збереженими в хмарі, яка вже має 15 ГБ вільного місця для використання.

Цікаво: Розповідаємо, як виправити найпоширенішу помилку Google Drive.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version