Home Новини сучасних технологій Розумний годинник Realme Watch S отримав вражаючу автономність роботи

Розумний годинник Realme Watch S отримав вражаючу автономність роботи

0

Розумний годинник Realme Watch S отримав вражаючу автономність роботи (15 днів), тонкий корпус і бюджетну ціну. Також він має непогану функціональність.

Розумний годинник Realme Watch S отримав вражаючу автономність роботи

Компанія Realme, як і обіцяла, сьогодні представила новий розумний годинник. Правда, модель Watch S чомусь анонсували спочатку в Пакистані, але для нас це має другорядне значення.

Отже, Realme Watch S оцінені в Пакистані приблизно в 87 доларів. Що ви отримаєте за ці гроші? Само собою, насправді ви отримаєте не розумні годинник, а спортивні годинник або ж трекер активності у вигляді розумного годинника, але це справедливо для більшості сучасних моделей.

Операційної системи у Realme Watch S немає, але зате є безліч корисних функцій. Годинники вміють відстежувати пульс, 16 типів спортивних навантажень, рівень насичення киснем крові, вони захищені від води (IP68) і оснащені екраном діагоналлю 1,3 дюйма дозволом 360 х 360 пікселів. Само собою, є і більш прості функції на зразок підрахунку калорій, відстеження кроків і відображення сповіщень з сполученого смартфона. Також тут є функція управління відтворенням музики і камерою на смартфоні.

Realme також говорить про відстеження сну, функції пошуку сполученого смартфона, функції медитації, нагадування про необхідність випити воду, більш ніж 100 циферблатів і 15-денна автономності.

Габарити годинника складають 259,5 х 47 х 12 мм при масі 48 р Ремінці тут стандартні шириною 22 мм. Тип панелі дисплея Realme не вказує, так що, ймовірно, це не AMOLED.

Читайте також: Відбувся Запуск Навушників Realme Buds Wireless Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version