Реклама

Ручні полососи: як обрати кращу модель для себе

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вертикальні пилососи завойовують дедалі більшу групу прихильників — в основному через їх мобільність, простоту використання і зберігання, а також той факт, що на практиці вони завжди під рукою. Додатковою перевагою також є бездротовий режим, який пропонує вертикальний пилосос. Відсутність шнура живлення значно полегшує повсякденне використання, особливо коли потрібно пропилососити всю квартиру — це означає зручність і економію часу.

Вертикальні пилососи - що враховувати?

На ринку представлені сотні моделей в широкому ціновому діапазоні, від бюджетних рішень до продуктів преміум-класу за цінами, що досягають декількох сотень доларів. Обираючи вертикальний пилосос, варто відповісти, які конкретні очікування від нього потрібні, і обрати той, який — в певному ціновому діапазоні — найбільше підходить. Кращі вертикальні пилососи пропонують відмінну якість очищення різних поверхонь і економічність. Отже, на що слід звернути увагу?

  • Потужність — мається на увазі як потужність самого двигуна, так і потужність всмоктування, пропонована пристроєм. Чим вище потужність всмоктування, тим краще пилосос справляється з усіма видами бруду, від пилу і піску до більш важких частинок, таких як рис та крупи.
  • Система фільтрації — ефективність системи фільтрації безпосередньо впливає на якість очищення і кінцевий ефект уборки. Пропоновані нині системи в вертикальних пилососах забезпечують високий ККД, що перевищує 99%.
  • Акумулятор — тут мова йде як про термін служби, так і про час роботи. Ефективна модель повинна бути розумним компромісом між потужністю і часом роботи — який сенс, якщо потужність всмоктування буде величезною, якщо батареї вистачить на 3 хвилини роботи?
  • Конструкція щітки — форма і валик в щітці дуже важливі, особливо коли у домашнього вихованця сезон линьки.
  • Контейнер для пилу — чим більше контейнер, тим рідше його потрібно спорожняти. Крім того, варто звернути увагу на легкість зняття ємності, щоб не витрачати даремно час і нерви.
  • Додаткові аксесуари — різні типи насадок і щіток, які підходять до окремих поверхонь. Будь то паркет, товстий килим або затишні куточки за шафою — кожне місце вимагає окремого аксесуара для ефективного прибирання.

Відмінна якість за привабливою ціною

У світі електроніки не завжди «чим дорожче, тим краще» — втіленням цієї істини є сучасні вертикальні пилососи, які пропонують відмінну якість за дуже привабливою ціною. Потужність всмоктування, завдяки особливій конструкції, гарантує ефективне очищення незалежно від виду поверхні, а різні рівні потужності гарантують, що вона буде адаптована до індивідуальних потреб користувача.

Вертикальний пилосос - зручно і корисно

Часто затребувана функція вертикальних пилососів — це можливість знімати з них легкий модуль ручного пилососа. Так званий вертикальний пилосос 2-в-1 дозволяє, зокрема, виконувати зручне прибирання дивану, крісла, стола або оббивки в машині. Слід подбати про гарну системі фільтрації, таку як HEPA, яка вловлює до 99,999% забруднюючих речовин, що впливає на поліпшення здоров'я і благополуччя під час роботи по дому.

Додаткові аксесуари також підвищують зручність використання вертикальних пилососів. Варто звернути увагу на те, чи пропонує виробник при покупці, наприклад, додаткові щітки. Такі аксесуари зроблять роботу ще простішою. 

В епоху, коли миючі пилососи стають все більш популярними, деякі виробники шукають нові способи прибирання і знаходять їх — полірування підлоги пилососом може бути привабливим варіантом.

Також слід звернути увагу на особливість, яка є тільки в найзручніших моделях — телескопічна трубка, що ще більше збільшує зручність використання бездротових пилососів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lifecell роздає безлімітний інтернет майже безкоштовно

В наш час, інтернет відіграє надзвичайно важливу роль в житті і як завжди, той інтернет який нам доступний, рано...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -